Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Plajă ca pe litoral la doi paşi de Dunăre. Preţurile mici atrag turiştii: "Te simţi ca-n alte staţiuni, dar e mult mai ieftin"

Cine n-a ajuns weekendul acesta la mare, s-a distrat pe plaja Başcov. Situată la doar câţiva paşi de celebrul Pod Vidin-Calafat, aici turiştii au fost întâmpinaţi cu multă voie bună, soare din belşug şi mâncare cât cuprinde. Iar cei care şi-au dorit să rămână peste noapte, s-au cazat în cabanele special amenajate, la doar câţiva metri de apă. 

de Redactia Observator

la 08.07.2024 , 09:15

Se simte lumea ca la mare, dar la mare distanţă de litoral, pe plaja Başcov din Calafat. Aici, briza mării a fost înlocuită cu adierea blândă a Dunării, iar nisipul fin şi apa cristalină au fost ingredientele care au completat perfect tabloul distracţiei. 

"O plajă care este destinată tuturor cetățenilor, în special olteniei, deoarece este singura plajă de agrement, care poate fi catalogată la nivel de plajă", spune Dorel Mitulețu, primarul din Calafat.

Preţurile şi bunătăţile atrag clienţii ca un magnet

Articolul continuă după reclamă

Şi cum distracţia de pe plajă a fost una garantată, restaurantele din zonă s-au pregătit pentru a-şi întâmpina turiştii. Iar la lăsarea serii, ingredientele principale au fost muzica, dansul şi mirosul de grătar. "Clienţii noştri o să fie serviţi cu tot felul de mâncăruri tradiţional româneşti, ceafă de porc cu salată asortată de sezon, varză, roşii, castraveţi. Toate proaspete de la noi din zonă, făcute de producătorii locali", declară proprietar restaurantului.

Atraşi de vremea bună, de drumul scurt, dar mai ales de preţurile mici, turiştii au profitat de fiecare clipă, "Te simţi la fel de bine, ca şi-n alte staţiuni, dar e mult mai ieftin", spune un vizitator. 

O zi de distracţie pe malul Dunării începe de la câțiva zeci de lei, iar turiştii care vor să rămână peste noapte, se pot caza în cabanele special amenajate, la doar câţiva metri de apă. Pentru o astfel de experiență aceştia scot din buzunar 250 de lei pentru o noapte. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Travel » Plajă ca pe litoral la doi paşi de Dunăre. Preţurile mici atrag turiştii: "Te simţi ca-n alte staţiuni, dar e mult mai ieftin"