Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Unde se află litoralul din vestul României. Zeci de oameni vin aici pentru a evada de canicula oraşelor

Cine n-ajunge la Marea Neagră se poate distra şi pe litoralul vestului. În Ghioroc, judeţul Arad, turiştii găsesc apă, nisip, soare, palmieri şi spumă de petrecere.

de Iulia Pop

la 07.07.2024 , 14:22

Se distrează lumea ca la mare, la mare distantă de litoral. Suntem la Ghioroc în judeţul Arad şi toată lumea se pregăteşte pentru cel mai colorat moment al zilei. Aici este şi Ghioroc Summer Festival. După toată nebunia de pe plajă va urma un spuma party ca la carte.

Sunt oameni de toate vârstele care se adună în fiecare weekend la Ghioroc să se distreze pe nisip şi printre palmieri care îi duc cu gândul la vacanţa de la mare. În fiecare în acest loc se adună sute de oameni din toată partea de Vest a ţării. Sunt 120.000 de oameni care vin an de an pe toată durata sezonului estival aici la Ghioroc.

Vezi și
Iulia Pop Like

Îmi place să știu. Pun întrebări, și cer, imperios, răspunsuri! Îmi place să ascult. Sincer, uneori de atât e nevoie! Îmi place să scriu. Sunt perfecționistă și “lupt” pentru fiecare cuvânt din știre! Îmi place să zâmbesc.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Travel » Unde se află litoralul din vestul României. Zeci de oameni vin aici pentru a evada de canicula oraşelor