Antena Meniu Search
x

Video Battle-ul cu numărul 11 le va aduce concurenţilor provocări colorate, la "Chefi la cuţite"

Deznodământ neașteptat aseară, la Chefi la cuțite. George Borșaru, concurentul lui Sorin Bontea, a avut cea mai slabă farfurie, dar a fost seara lui norocoasă. Ar fi trebuit să plece acasă, dacă Iustin Cîmpeanu, concurentul lui Florin Dumitrescu, nu i-ar fi surprins pe toți, anunțând că renunță la concurs pentru a-și putea continua cariera muzicală. În această seară, battle-ul cu numărul 11, le va aduce concurenţilor provocări...colorate.

de Redactia Observator

la 06.06.2023, 09:23

Vezi și

Iustin a ieșit din competiție în locul lui George, care a intrat în echipa lui Chef Dumitrescu, de altfel câștigătorul battle-ului din ediția trecută. În această seară, cele trei echipe își vor exploata din plin talentul artistic, pentru că îi aşteaptă o serie de noi provocări. Battle-ul cu numărul 11 va aduce un mix cuceritor de culori în farfuriile care vor fi jurizate de cei mai potriviți degustători pentru această probă: este vorba despre un juriu alcătuit din pictori. Așadar, pe lângă gust, estetica farfuriei va cântări mult – dar și respectarea paletei de culori care îi va reveni fiecărei echipe.

Dincolo de tema confruntării gastronomice, tabloul din bucătăria Chefi la cuțite va avea și nuanțele pale, dar amenințătoare ale unei noi amulete și roșul tare al butonului de alarmă. Chef Sorin Bontea a mai pregătit o lovitură. Urmează, așadar, încă o seară agitată la bancurile de lucru ale show-ului culinar în seara aceasta, de la 20:30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » TV » Battle-ul cu numărul 11 le va aduce concurenţilor provocări colorate, la "Chefi la cuţite"