Antena Meniu Search
x

Concurenţii Asia Express au pornit în aventura noului sezon. Nouă echipe, în lupta pentru o amuletă de 30.000 de euro

Maratonul Asia Express – Drumul Împăraților a început, iar concurenții sunt gata să se ia la întrecere și să se lupte să facă față provocărilor din dorința de a câștiga marele premiu. Cu toate acestea, regulile pe care trebuie să le respecte nu sunt deloc de neglijat.

de Redactia Observator

la 18.09.2021, 22:18

Nouă echipe au intrat în cursa pentru amuleta de 30.000 de euro
Nouă echipe au intrat în cursa pentru amuleta de 30.000 de euro - Antena 1

Pe lângă faptul că au misiuni complicate pe care trebuie să le ducă zilnic la capăt, că sunt în lupta contra-cronometru, că trebuie să se lupte să ajungă primii, uitând de foame și de oboseală, concurenții Asia Express din sezonul 4 au un set de reguli bine definite pe care trebuie să le respecte pentru a nu fi descalificați din competiție.

Concurenții la dispoziție zilnic 1 euro pentru cheltuială. De acești bani își pot cumpăra apă sau mâncare. Concurenții sunt responsabili să își caute singuri cazare, fără a plăti, în toate țările în care călătoresc, pe listă înscriindu-se Turcia, Georgia, Iordania și Israel.

Marele premiu, o amuletă de 30.000 de euro

Echipa care ajunge prima la destinația din misiuni va primi imunitate. Imunitatea constă într-o zi de odihnă, mâncare, bani pentru cazare, distracție și o mașină care să îi aștepte în fața locului de cazare.

Fizicul și psihicul le vor fi puse la încercare, iar o parte dintre vedete vor ceda încă din primele momente ale competiției: ”Emoțional eram la pământ. Când sunt dărâmată îmi apar doar scenarii negre. Îmi era frică de starea mamei de sănătate, că s-ar putea înrăutăți. Începusem aproape să fac atacuri de panică”, va mărturisi Alexandra Ungureanu într-un moment tensionat.

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » TV » Concurenţii Asia Express au pornit în aventura noului sezon. Nouă echipe, în lupta pentru o amuletă de 30.000 de euro