Antena Meniu Search
x

Video Dorian Popa dă detalii din culisele îndrăgitului show Next Star: Atunci când sunt pe platoul de filmare sunt cu ochii în lacrimi

E vineri, deci nu puteam să nu venim cu veşti de pe scena unde noua generaţie de talente face show. Dorian Popa a fost prezent în platoul Observator şi a povestit mai multe peripeţii din culisele show-ului Next Star.

de Redactia Observator

la 04.06.2021, 18:41

Vezi și
  • Next Star, o nouă ediţie mâine, de la ora 20.
  • Dorian Popa a lansat o aplicaţie dedicată patrupedului său

Sezonul 10 al emisiunii Next Star este unul dintre cele mai atipice din istoria show-ului, care s-a filmat jumătate înainte de pandemie, iar cealaltă jumătate de curând. 

Dorian Popa: De cele mai multe ori, atunci când sunt pe platoul Next Star sunt cu ochii în lacrimi, sunt extrem de emoţionat de ce văd că se întâmplă pe scena Next Star şi de poveştile copiilor de acolo, însă în acelaşi timp sunt extrem de mândru că ei încearcă să îşi depăşească condiţia şi muncesc până când ajung la nişte rezultate  demne de adulţi profesionişti. Avem tot felul de talente, ceea ce mă bucură foarte mult că Next Star are acum o rază foarte deschisă de talente. 

În ceea ce îl priveşte pe celebrul câine al lui Dorian Popa, Cheluţu are acum propriul joc şi a devenit personaj într-o aplicaţie.

Dorian Popa:  Eu încerc să îl răsfăţ pe Cheluţu cum nici nu cred că visa, exact ca pe un copil. (...) Mă bucur că este bine. Mă bucur că se joacă copii jocul.  

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » TV » Dorian Popa dă detalii din culisele îndrăgitului show Next Star: Atunci când sunt pe platoul de filmare sunt cu ochii în lacrimi