Antena Meniu Search
x

Finala Asia Express - Drumul Împăraților. Mihai Petre și Elwira sunt câștigătorii sezonului 4

Finala Asia Express 2021 i-a desemant câștigători pe Mihai Petre și Elwira. Cei doi nu și-au mai putut stăpâni lacrimile de bucurie când au aflat că au ajuns primii la Irina Fodor.

de Redactia Observator

la 29.11.2021, 09:13

Vezi și

Traseul de pe Drumul Împăraților a ajuns la final. Cuza & Emi și Mihai Petre & Elwira sunt cele două echipe care au luptat cot la cot pentru marele titlu de câștigător și pentru premiul de 30.000 de euro, scrie a1.ro.

Ultima cursă de pe Drumul Împăraților a început din Tel Aviv, Israel. Cuza & Emi și Mihai Petre & Elwira au avut de îndeplinit multe misiuni în locuri cu o rezontanță epică pentru cultura universală, precum Zidul Plângerii sau Haifa. Cele două echipe au apelat la toate strategiile pentru a ajunge la ultima destinație a sezonului 4 din Asia Express, Turnul lui David.

Momentul în care Mihai Petre și Elwira au ajuns primii la Irina Fodor a fost cel mai așteptat de către telespectatori, dar și de către ceilalți concurenți. Concurenții au avut parte de o surpriză când au aflat că vor pleca acasă cu titlul de câștigători și premiul de 30.000 de euro.

„Dragilor, am început de mult petrecerea. Alții au și plecat, s-a făcut târziu, e noapte... (...) Felicitări sunteți câștigătorii sezonului 4 Asia Express, coroana de pe Drumul Împăraților e a voastră”, le-a spus Irina Fodor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » TV » Finala Asia Express - Drumul Împăraților. Mihai Petre și Elwira sunt câștigătorii sezonului 4