Antena Meniu Search
x

Video Insula Iubirii 7 iulie 2023: Radu Vâlcan face un anunț care îi bulversează pe concurenți

Insula Iubirii are provocările ei. Mari. Cu fiecare oră petrecută acolo, presiunea şi primele şocuri trăite îşi spun tot mai mult cuvântul. Cele mai tensionate momente de până acum au fost deja trăite pe insula fetelor, unde s-a aprins flacăra ispitei, la doar patru zile de la sosirea lor. Iar în ediţia din această seară, Radu Vâlcan face un anunţ important care îi va bulversa pe concurenţi. 

de Redactia Observator

la 07.07.2023, 15:18

Vezi și

În seara aceasta, în cel mai nou episod Insula Iubirii, câte o ispită de pe fiecare insulă va pleca acasă, iar o nouă ceremonie a focului pe insula băieţilor va scoate la iveală detalii incredibile. 

Insula Iubirii 7 iulie 2023: "Ema trebuie să îmi dea nişte explicaţii" 

Insula arată, dezvăluie, demască, însă doar participanţii la cel mai dur test de fidelitate pot lua deciziile. Pe insula fetelor, atmosfera încă nu s-a detensionat după ceremonia focului, iar relaxarea şi dezinvoltura băieţilor sunt privite cu ochi critici de către partenerele lor. 

Cea de-a cincea editie Insula Iubirii, difuzata aseara la Antena 1, s-a impus ca lider de audiență.

Cine sunt cei care vor părăsi Insula Iubirii, dar şi ce adevăruri greu de digerat vor afla băieţii la un o nouă ceremonie a focului, veţi afla urmărind cea mai nouă ediţie Insula Iubirii, difuzată în această seară, de la 20:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » TV » Insula Iubirii 7 iulie 2023: Radu Vâlcan face un anunț care îi bulversează pe concurenți