Antena Meniu Search
x

Foto Gala de Crăciun iUmor. Momente de roast speciale, cu Anca Serea, Ștefana Badiu, Nicolai Tand, Radu Pietreanu și Andrei Garici

De Crăciun se va râde în hohote la iUmor, într-o ediţie specială a show-ului de umor care va aduce la un loc glume cu și despre toată agitația care se creează în jurul acestei zile importante. Anca Serea, Ștefana Badiu, Nicolai Tand, Radu Pietreanu și Andrei Garici vor urca rând pe rând pe scena emisiunii cu momente de roast savuroase. Spre surprinderea celor 4 jurați iUmor: Delia, Moș Crăciun, Costel și Cheloo, cu glume speciale se vor prezenta în fața lor atât celebrul Grinch, cât și Dan Badea. Momentele integrale şi surprizele trăite de jurați pe platoul de filmare, telespectatorii le vor putea urmări duminică, 25 decembrie, de la 22:00, Gala de Crăciun iUmor, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 22.12.2022, 12:03

Într-un decor de poveste, de Crăciun Anca Serea și-a făcut apariția pe scena iUmor cu un moment cu multă autoironie: „Mă prezint, că așa e frumos. Eu sunt Anca Serea. Sau, cum mi se mai spune în magazine: «Doamna care intră și cumpără la baxuri». De ce? Pentru că am șase copii. Să ai șase copii, uneori, poate fi solicitant ,dacă nu chiar cu multe provocări. Cum ar fi în perioada asta în care ne aflăm... Încep de prin august și, înainte de culcare, mă întreabă: «Auzi, ai trimis lista la Moș sau încă nu?!». Că știu că sunt uitucă, nu de alta. La fel se întâmplă și de 1 iunie sau când trebuie să meargă prin tabere. Sau la ziua prietenilor sau nu mai știu eu la ce activități școlare plătite. Vă spun sincer, e ca și cum aș avea șase credite diferite la șase bănci“, a afirmat fosta prezentatoare în timpul momentului creat în cadrul Galei de Crăciun iUmor.

Gala de Crăciun iUmor

În timp ce Nicolai Tand l-a impersonat pe Moș Nicolae și i-a luat la roast pe prezentatori și jurații iUmor, Andrei Garici și-a îndreptat glumele acide spre numeroase nume importante din showbizul românesc. Jurații de la Te cunosc de undeva!, cei de la Chefi la cuțite, Gabriela Cristea, Iulia Albu, Ana Morodan, Radu Pietreanu, Mugur Mihăiescu, Dani Oțil și soția lui, Gabriela, Gina Pistol, Irina Fodor sunt doar câţiva dintre cei roast-uiți de câștigătorul sezonului 10 iUmor. „Despre ce vor mânca de sărbători cei din juriul de la Te cunosc de undeva! – habar nu am! Pot bănui că Temișan va mânca din jăratecul pe care Adrian Enache l-a furat de la Armăsarul lui Harap Alb, Cristi Iacob – salata din grădina ursului (...). Nu aș vrea să închei acest moment fără să-i pomenesc pe cei care au sărit relativ de curând gardul în curtea Antenei: Teo, Vio și Costel“, a spus Andrei Garici în timpul roast-ului savuros, iar Costel l-a completat:  „Ei! Apreciem! Și Maria Popovici“.

Ștefana Badiu și Radu Pietreanu au venit pregătiți cu poante cu totul și cu totul speciale, însă, ei le-au transmis câte un mesaj și celor care îi vor urmări. „Vă rog, de Crăciun, să fiți mai buni, să nu mai mâncați carne, să fiți vegani! Măcar de Crăciun, vă rog eu mult“, a spus Ștefana Badiu și, ulterior, a urcat pe scena emisiunii, unde a spus în glumă tot ce avea pe suflet. „Să nu aveți Crăciun fericit, să fiți voi fericiți de Crăciun! Crăciunul este doar o sărbătoare, n-are cum să fie tristă sau fericită. (...). Trei lucruri trebuie să țineți minte, dragi români, dacă vreți să fiți fericiți: să vă iubiți familia, să vă iubiți țara și să-L iubiți pe Dumnezeu!“, le va ura Radu Pietreanu tuturor.

Grinch și Dan Badea i-au făcut pe jurații iUmor să treacă prin diferite stări și etape ale vieții. La final, prezentatorul le-a oferit Deliei, lui Moș Crăciun, lui Costel și lui Cheloo câte un cadou care le-a amintit instant de anii copilăriei. Cum a reușit Dan Badea să-i surprindă pe jurații iUmor, dar și toate momentele de roast speciale, telespectatorii le pot viziona în cadrul Galei de Crăciun, difuzată duminică, începând cu ora 22:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Gala de Crăciun iUmor. Momente de roast speciale, cu Anca Serea, Ștefana Badiu, Nicolai Tand, Radu Pietreanu și Andrei Garici