Antena Meniu Search
x

iUmor. Cum a reuşit Teddy Ştefănescu să se califice direct în finala sezonului 13. "Ai fost adorabil!"

Duminică seară, Teddy Ştefănescu, concurentul de doar 17 ani, venit din Botoşani, a cucerit jurații și publicul iUmor cu momentul său inedit de pe scena show-ului de la Antena 1 şi a ajuns direct în marea finală. Audiţiile iUmor continuă duminica viitoare, de la 20:00, când un alt jurat-surpriză i se va alătura Deliei, lui Cheloo şi lui Costel şi împreună se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii.

de Redactia Observator

la 03.10.2022, 17:38

Teddy Ștefănescu a urcat pe scena iUmor la doar 17 ani și a reușit să cucerească juriul și publicul, în sezonul 13 al show-ului.  Încă de când s-a prezentat în backstage, prezentatorul Dan Badea a glumit că este fiul lui Șerban Copoț, făcând referire la numele său. Mai mult, cei doi chiar se asemănau fizic şi au venit și îmbrăcați în costume asemănătoare. Teddy a dezvăluit că este fan iUmor și că a urmărit show-ul încă de la primul sezon, însă abia acum a avut curaj să și participe.

Stand-up comedy la iUmor, sezonul 13

„M-am gândit să spun un banc, dar e posibil să îl știți. Și dacă îl știți, ori nu o să râdeți, ori o să râdeți de complezență. Și mie nu prea îmi place… pentru că în primul rând nu știu ce înseamnă”, a continuat Teddy, jucând în continuare cartea „timidului” care se pierde pe scenă.

Pe juraţi i-a cucerit, ajungând direct la votul publicului, care l-a trimis mai departe, direct în marea finală a show-ului. „Teddy, ai fost genial! A fost un moment foarte fain, cu un personaj adorabil”, i-a spus Costel, în vreme ce juratul-surpriză, Maia Morgenstern a completat: “A fost reconfortant. A fost o gură de aer proaspăt. Umor de bună calitate. Bravo!”. Delia i-a mărturisit şi ea: „Ai fost adorabil!”.

Audițiile sezonului 13 continuă duminică, de la 20.00, la Antena 1, când seria juraţilor-surpriză care se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii continuă. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » TV » iUmor. Cum a reuşit Teddy Ştefănescu să se califice direct în finala sezonului 13. "Ai fost adorabil!"