Antena Meniu Search
x

Foto Ivan Liulenov le va da mari emoții celorlalți finaliști iUmor, după ce i-a făcut noi declarații juratei Delia: "O cere! O cere!" Delia: "A fost un roller coster de sentimente!"

Emoții la superlativ în finala iUmor și foarte multe râsete datorită momentelor pregătite de cei 13 finaliști iUmor din sezonul cu același număr! Ivan Liulenov va încinge și mai tare atmosfera în platoul emisiunii și în backstage, după ce îi va face Deliei noi declarații de dragoste. La votul publicului vor intra doar concurenții care vor primi 4 „Thumbs up“, iar cei de acasă trebuie să trimită prin SMS la 1313 prenumele finalistului pe care îl susțin. Cine sunt cei care i-au impresionat pe Delia, Mihai Petre, Costel și Cheloo în ultima ediție a sezonului 13, telespectatorii pot descoperi urmărind show-ul azi, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

De Redactia Observator la 04.12.2022, 11:19

Bia TRS, Laila Abdel Hafiz, Flavius Buzilă, Mahmoud Chaher, Dima Cubreacov, Remus Iosub, Dragoș Mitran, Doru Nicuț, Vladislav Sliusarenco, Andrei Fabian Stoica, Teddy Ștefănescu, Tudorel Popa și Ivan Liulenov sunt finaliștii sezonului 13 iUmor. Spre deosebire de ceilalți, artistul de peste Prut care i-a făcut complimente Deliei încă de la început a ajuns în cursa pentru mult râvnitul trofeu al emisiunii și premiul de 20.000 de Euro în urma deciziei luată în semifinală de jurați.

În timpul finalei iUmor, Ivan Liulenov va rămâne fidel tacticii de a o surprinde pe Delia cu declarații de iubire. „Delia, tot ce a fost între noi a fost o joacă, a fost amuzant, dar, acum chiar mi-am pierdut capul după tine (…)“, spune cântărețul, în timp ce jurații sunt surprinși de tonalitatea și cuvintele folosite, iar în backstage, contracandidații lui îl felicitau pentru moment. „O cere! O cere!“, a strigat Dragoș Mitran în timp ce aplauda, iar Bia TRS a mărturisit: „E genial! Asta e mișto!“. Ulterior, artistul moldovean a mai spus: „Delia, sunt gata să arunc diamante și flori pe stradă“ și replicile care au urmat au stârnit hohote de râs în platoul de filmare.

Votul telespectatorilor se va face live în această seară

Ce surpriză a mai pregătit Ivan Liulenov pentru Delia, pe care a îmbrățișat-o în timpul momentului său, telespectatorii pot afla vizionând diseară marea finală iUmor. „A fost un roller coster de sentimente și de emoții!“, a declarat Delia, după ce artistul a coborât de pe scenă.

Finala iUmor este înregistrată, însă, votul telespectatorilor se va face live în această seară, după ce Șerban Copoț și Dan Badea vor anunța startul votului. Publicul telespectator va putea alege, diseară, marele câștigător al sezonului 13, dar și al premiului în valoare de 20.000 de Euro, prin SMS la 1313, după ce Șerban Copoț și Dan Badea da: „Start vot!“. La scurt timp după ce prezentatorii vor spune că s-a încheiat procesul de votare, ei vor dezvălui cine este câștigătorul sezonului 13 iUmor, care, totodată, va pleca acasă cu cecul de 20.000 de Euro.

Gala din această seară va fi deschisă de Ana-Maria Calița, actrița care și-a adjudecat premiul celui de-al patrulea sezon iUmor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » TV » Ivan Liulenov le va da mari emoții celorlalți finaliști iUmor, după ce i-a făcut noi declarații juratei Delia: "O cere! O cere!" Delia: "A fost un roller coster de sentimente!"