Antena Meniu Search
x

Maria Popovici, invitat special în emisiunea Stand-up Revolution

Maria Popovici a fost invitatul special al celei de-a şaptea ediţie a primului sezon al emisiunii Stand-Up Revolution, difuzată de Antena1. Ea şi-a făcut intrarea în scenă în uralele publicului și aplauzele colegilor ei de breaslă, care se aflau la masa juriului.

de Redactia Observator

la 10.07.2022, 21:46

Maria Popovici, invitat special în emisiunea Stand-up Revolution
Maria Popovici, invitat special în emisiunea Stand-up Revolution - Captura Video Antena1

După ce i-a întrebat pe cei prezenți dacă au trecut cu bine de pandemie, ea a început rafala de glume și au urmat 8 minute de râs în hohote.

Maria Popovici, invitat special la "Stand-Up Revolution"

S-au întâmplat foarte multe tragedii. Știți câte nunți s-au anulat?!”, a spus ea în începutul numărului de stand-up.

Invitata a povestit şi despre nunta ei cu Mincu şi a mărturisit că a avut noroc pentru că şi-au programat nunta cu un an înainte de pandemie. Norocul a fost cu atât mai mare cu cât a putut petrece alături de toţi cei invitaţi, dar mai ales de soacra ei

„M-am măritat chiar cu unul din bărbații care fac stand-up în România. Nu ăla cu care voiam, dar unul care a mai rămas. La care am simțit eu că moare maică-sa și luăm banii. A fost și la nuntă mama soțului meu. Și-a dat cu părerea despre nunta mea, pe care am plătit-o eu. Era confuză, credea că e influenceriță. Știți cum sunt mamele de băieți... proaste​”, a spus Maria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » TV » Maria Popovici, invitat special în emisiunea Stand-up Revolution