Antena Meniu Search
x

România are Roast. Lucruri greșite pe care nu trebuie, sub nicio formă, să le spui la sală

România are Roast a ajuns la a doua ediție din sezonul 1, cu glume la care s-a râs pe săturate. Miercuri, Marmotele Vesele au rămas la București, dar nu a fost loc de plictiseală. Micutzu le-a provocat să găsească „cele mai proaste lucruri pe care le poți spune la sală”.

de Redactia Observator

la 18.05.2022, 23:49

România are Roast, sezonul 1
România are Roast, sezonul 1 - Antena 1

În cea de-a doua ediție România are Roast, din 18 mai, Marmotele Vesele au rămas acasă, în București. Însă asta nu înseamnă că au stat degeaba. Micutzu i-a provocat pe membrii echipei să spună câteva din cele mai greșite replici, pe care nu trebuie să le zici sub nicio formă atunci când mergi la sala de fitness.

Cele mai proaste lucruri pe care să le spui la sală

După o vizită la sala de sport, Marmotele Vesele au urcat pe scena România are Roast, show difuzat la Antena 1, pentru a dezvălui care sunt „cele mai proaste lucruri” pe care le-ai putea spune în diverse situații. Astfel, Bordea a reușit să îl uimească pe Micutzu cu o glumă indecentă legată de „cele mai proaste lucruri pe care să le spui la sală”. Apoi, Radu Bucălae a zis, în râsetele spectatorilor: „Cine se apleacă, îl iau cu lopata”. Bordea a lovit din nou cu gluma lui legată de „cele mai proaste momente în care să faci sport”. „Îl văd, e fetiță”, a spus el, în timp ce făcea flotări. „Haaai, veniți de luați lumina”, a mai glumit el mimând o lovitură cu piciorul ca la fotbal.

„Tocmai am fost anulați”, a reacționat Micutzu. „Probabil tuturor ne va rămâne în minte vorba „îl văd, e fetiță” – Bordea „300 de etaje Cătălin””, a mai adăugat gazda show-ului, în aplauzele colegilor.

România are Rost, sezonul 1

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » TV » România are Roast. Lucruri greșite pe care nu trebuie, sub nicio formă, să le spui la sală