Antena Meniu Search
x

Video Splash! Vedete la apă 2021. Cristi Pulhac şi-a depăşit frica de înălţime şi a sărit de la 10 metri: ''Emoțiile sunt întotdeauna, indiferent de sport''

Ultimul concurent al serii la Splash! Vedete la apă a fost Cristi Pulhac. Fost campion la fotbal, acum vrea să fie campion la sărituri. Îi place aerul înălțimilor, este moldovean născut la Iași, devenit câine la București.

de Redactia Observator

la 21.08.2021, 23:03

Vezi și

Cristi spune că această emisiune constituie o provocare pentru el. “Îmi doresc foarte mult să îmi înving anumite frici și temeri și acea se numește înălțimea și sper să reușesc”, a povestit el la antrenamente. După câteva sărituri de pe marginea piscinei și de la trambulină, antrenoarea l-a rugat să se mute deja la platformă, exersând mai multe tipuri de sărituri.

Astfel, Cristi și-a amintit că în copilărie mai sărise de la trambulină. Chiar dacă la început i-a fost frică să sară de la 3 metri, a reușit să își învingă teama. “În momentul când urci treaptă cu treaptă, e distanța foarte mare și automat intervene panica aia pe care, nu știu, trebuie să o auto-depășești”, a povestit concurentul Splash. Antrenoarea lui, Clara, l-a certat și l-a rugat să încerce să scape de frică și să execute săriturile așa cum îl sfătuiește ea.

Cristi Pulhac a fost susţinut de soţia sa

El a urcat până la platforma de 7 metri și i-a mărturisit Ramonei că a pregătit o săritură specială. “Dar emoțiile sunt întotdeauna, indiferent de sport și indiferent de situație. Dacă nu ai emoții, nu simți meciul în sine”, spune Cristi. Acesta a fost susținut de Raluca, soția lui. “Și acum știi ce ai făcut, nu? Știi că te iubesc foarte mult și trebuie să urc mai sus pentru că nu pot să sar de aici”, i-a mărturisit Cristi soţiei lui. 

Chiar dacă nu a mai încercat să sară de la 10 metri, Cristi și-a făcut mai mult curaj. “Dacă îmi aude vocea sigur va avea curaj, nu mai trebuie să îi spun nimic”, i-a transmis soția acestuia. Cristi Pulhac a sărit perfect de la 10 metri, făcându-I pe toți să îl aplaude furtunos. “Sper că am reușit să vă impresionez atât cât am putut deocamdată. Sper să reușesc și mai multe”, a spus el după ce a ieșit din bazin.

Cele mai spectaculoase momente din Splash! Vedete la apă 2021 pe a1.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » TV » Splash! Vedete la apă 2021. Cristi Pulhac şi-a depăşit frica de înălţime şi a sărit de la 10 metri: ''Emoțiile sunt întotdeauna, indiferent de sport''