Antena Meniu Search
x

Video Stand-up Revolution. Natanticu a zguduit scena cu glume despre câinele său. “Zici că e un liliac umblător”

Cosmin Natanticu, celebrul comedian, a venit în această seară pe scena Stand-Up Revolution în calitate de invitat special.

de Redactia Observator

la 03.07.2022, 22:46

Cosmin Natanticu a venit pregătit să zguduie scena cu o serie de glume, la Stand-up Revolution. Comediantul a spus că a găsit pe scenă punctul C și mai are până la punctul G. După ce s-a acomodat cu scena, jurații și publicul, Cosmin a spus că de 7 ani se află într-o continuă suferință. El are un câine și spune că e dificil să îl țină în apartament. “Nu că mi-a zis ea că ne luăm un cățel mic-mic-mic, nici nu-l vezi”, a povestit Cosmin despre discuția pe care a avut-o cu soția lui.

Cosmin Natanticu a povestit despre câinele lui, Tyson

Pentru că nu înțelegea la ce rasă de câine se referă, comediantul a sfătuit-o pe soția lui să își cumpere mai bine o lesă. “O pui acolo în cuier și când mai ai chef, doar când ai chef, gândește-te, iei lesa ai ate plimbi cu ea pe afară ”, a povestit Cosmin.

El a zis că, de fapt, Eliza, soția lui, își dorea un câine de talie mică, precum Chihuahua. “Zici că e un liliac umblător”, spune Cosmin. A povestit de la cine a luat câinele și cum arăta doamna care le-a adus cățelul și cât de tare s-a bucurat soția lui când l-a luat în brațe. Ea a simțit că acel câine a ales-o pe ea să îi fie stăpână.

Atunci când au scos pentru prima dată câinele din casă, s-au întâlnit pe scară cu o altă vecină care avea tot Chihuahua. “Al nostru e Chihuahua lup”, i-a zis vecinei.

Cosmin a povestit și un incident cu Tyson, câinele său, și un câine vagabond din Vama Veche, iar comediantul spune că patrupedul lui a împrumutat din comportamentul său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » TV » Stand-up Revolution. Natanticu a zguduit scena cu glume despre câinele său. “Zici că e un liliac umblător”