Antena Meniu Search
x

Stand-Up Revolution. Premieră chiar în bootcamp: un duel între trei concurenţi

Odată cu cel de-al nouălea episod Stand-Up Revolution, difuzat mâine seară, de la 22:45, la Antena 1, cei cinci juraţi intră într-o nouă etapă a provocării de a găsi noua senzație din stand-up: battle-urile! Totodată, trăirile tuturor se amplifică odată cu înregistrarea unei premiere în cadrul competiției: în echipa Mariei Popovici va avea loc un duel atipic: trei concurenți se vor duela, însă, doar doi vor trece în etapa următoare a show-ului. Este vorba despre Mariah Girouard, Mirel Popinciuc și Simon Tage. Cine s-a calificat în semifinala Stand-Up Revolution și ce alte surprize au avut loc în bootcamp, telespectatorii pot afla urmărind noua ediție, difuzată vineri, de la 22:45, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 24.11.2022, 14:12

Stand-Up Revolution. Premieră chiar în cadrul bootcamp-ului: un duel între trei concurenţi - Antena 1

Maria Popovici a avut parte de o mare provocare, după ce una dintre concurentele calificate în audiții n-a reușit să ajungă la filmarile din bootcamp. Astfel, unul dintre duelurile din echipa ei a fost format din trei participanți. „O premieră la Stand-Up Revolution! Un duel cu trei oameni, pentru că, iată, din păcate, ne lipsește un om. Ne pare rău că nu a putut veni Sonia Ferrari, care a fost foarte amuzantă în audiții! Păcat! (…). Avem trei oameni puternici: Simon Tage, Mariah Girouard și Mirel Popinciuc“, a explicat jurata Stand-Up Revolution în cadrul unui interviu. 

În cadrul episodului 9 Stand-Up Revolution vor performa și: George Mesaroș VS Marian Drăgulescu, Vlad Bieltz VS Mădălin Cîrje, Lola Crudu VS Teodora Nedelcu, Tera VS Florin Gheorghe, Bogdan Urucu VS Johny Romano. Momentele lor integrale, dezbaterile juraților, verdictul publicului și celelalte surprize petrecute în cea mai nouă ediție, telespectatorii le pot afla urmărind show-ul mâine seară, de la 22:45, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » TV » Stand-Up Revolution. Premieră chiar în bootcamp: un duel între trei concurenţi