Antena Meniu Search
x

Te cunosc de undeva! 27 mai 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril, moment exploziv cu transformarea în Gogol Bordello

Anca Țurcașiu și Jean Gavril au dat startul ediției din această seară cu un show plin de energie. Cei doi s-au transformat în Gogol Bordello și au cântat „Pala Tute”.

de Redactia Observator

la 27.05.2023, 21:25

Te cunosc de undeva! 27 mai 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril, moment exploziv cu transformarea în Gogol Bordello
- Antena 1

Atunci când au aflat că se vor trasnformat în cei de la Gogol Bordello, părerile au fost împărține în echipa formată din Anca Țurcași și Jean Gavril. În timp ce artistul a fost extrem de încântat, partenera lui nu a fost prea fericită. Cu toate acestea, momentul lor a dat startul în forță celei de-a noua ediții Te cunosc de undeva! sezonul 19.

Anca Țurcașiu și Jean Gavril s-au transformat în Gogol Bordello la Te cunosc de undeva! sezonul 19. Cum au cântat „Pala Tute”

Unul dinte impedimentele pe care concurenții l-au întâmpinat la această transformare a fost că piesa nu are un videoclip clasic. Ei au fost nevoiți să pună în scenă un moment improvizat, inspirat din clip-ul animat.

Astfel, cu ajutorul coregrafei și a echipei de dansatori, transformarea lor în Gogol Bordello a fost una foarte apreciată. În plus, datorită machiajului Jean Gavril a semnănat unu la unu cu personajul interpretat de ei. „Voi ați făcut o minunăție. De ce? Voi nu vă bazați pe noroc. Vă bazați pe muncă și munca, automat, duce la o detaliere aproape desăvârșită. A fost un moment excelent și un început „mișto”!, a spus Cristi Iacob. „Mi-a plăcut tare mult intensitatea cu care ați abordat show-ul de azi. Am simțit-o, ați reușit să creați atmosferă, am obseervat și detaliile”, a adăugat Mihai Petre.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » TV » Te cunosc de undeva! 27 mai 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril, moment exploziv cu transformarea în Gogol Bordello