Antena Meniu Search
x

Te cunosc de undeva! Tatăl lui Connect-R, spectator special în cea mai nouă gală

Gală încărcată de emoţie sâmbăta aceasta pentru Connect-R, la Te cunosc de undeva! Tatăl artistului a venit special pe platoul de filmare, unde a stat întreaga zi şi a urmărit îndeaproape procesul prin care trec artiştii #NăscuţiPentruSpectacol înainte de fiecare transformare. Mai ales că ruleta nu a fost deloc blândă cu Connect-R şi SHIFT, cărora le-a adus două travestiuri de zile mari - Caterina Valente cu Bongo ChaChaCha. 

de Redactia Observator

la 24.11.2022, 12:52

Tatăl lui Connect-R, spectator special în cea mai nouă gală - Antena 1

“L-ai lăsat pe tatăl tău cu gura căscată!”, i-a mărturisit Andreea Bălan lui Connect-R, imediat după ce artiştii au performat pe scena Te cunosc undeva!, iar Connect-R a completat râzând: “Chiar m-a felicitat în culise, mi-a spus <ce-am crescut şi ce-ai ajuns!”, a dezvăluit artistul, făcând referire la machiajul strident şi rochiile care au venit la pachet cu cea de-a douăsprezecea transformare. 

De altfel, încă de când au aflat că trebuie să întruchipeze din nou o femeie, cei doi artişti şi-au exprimat “bucuria”: “Leşinaţi suntem, fierţi pe travestiuri! Ruleta e hoaţă, s-a gândit ea, ce-ar putea fi delicios la noi, aşa că iată…”, a mărturisit Connect-R, în vreme ce SHIFT a încercat la antrenamente: “Nu există nicio şansă să ştergem piesa asta din sistem, de peste tot şi să ne cadă altceva?”.

Cum a reacţionat tatăl lui Connect-R când şi-a văzut fiul pe parcursul transformării şi ce le-a mărturisit colegilor lui din cel de-al optsprezecelea sezon al transforming show-ului, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Te cunosc de undeva! Tatăl lui Connect-R, spectator special în cea mai nouă gală