Antena Meniu Search
x

Telespectatorii vor putea comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite

Luni, 21 februarie de la ora 20.30, Antena 1 dă startul aventurii gastronomice Chefi fără limite, primul show TV din România care va combina într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și peripețiile din insulele elene. Pentru a le oferi fanilor o experiență totală, noua emisiune de la Antena 1 vine și cu o premieră: telespectatorii vor putea gusta din preparatele prezentate în fiecare etapă, exclusiv pe Tazz, comandându-le din secțiunea special lansată în aplicație.

de Redactia Observator

la 18.02.2022, 11:51

În primul episod al fiecărui stage, chefii și concurenții vor face cunoștință cu un chef local. Acesta va pregăti un preparat specific zonei, cu ingrediente locale, pe care echipele vor trebui să îl refacă sau să îl reinterpreze în prima confruntare de gătit a fiecărei etape. Farfuria chef-ului local va putea fi comandată și de telespectatori, pentru ca și ei să se bucure de experiența gusturilor grecești! Acesta va fi disponibil de luni până duminică într-o categorie specială creată pe Tazz. Și asta nu va fi tot. Chef Sorin Bontea va prepara și el, în fiecare săptămână, câte un dish care să conțină ingrediente specifice zonei în care se desfășoară acțiunea emisiunii. Salată de caracatiță cu smochine, creveți gratinați cu ouzo, homar cu sos de usturoi și vin spumant sau prepeliţă învelită în panceta cu legume la cuptor sunt câteva din farfuriile pregătite de chef Bontea, care vor putea fi comandate prin Tazz în perioada difuzării primului sezon Chefi fără limite. Cei din orașele București, Cluj, Timișoara, Brașov, Iași și Constanța vor putea comanda preparatele din emisiune doar pe Tazz, începând de luni, 21 februarie, ora 19:00. Apoi, în fiecare luni seară, preparatele se vor schimba pe parcursul a 10 săptămâni, iar utilizatorii vor putea descoperi și comanda timp de o săptămână preparatele din ediția respectivă: un preparat gătit de un chef local din Grecia și un preparat creat special de Chef Sorin Bontea.

A1.ro pregătește și un concurs pentru fanii emisiunii. Cei 3 câștigători vor primi pe durata întregului sezon preparatul chefului local și preparatul gândit de chef Sorin Bontea. În total 2 preparate greceşti inspirate de Chefi fără limite vor fi livrate de  Tazz săptămânal la el acasă. Mecanismul de participare este simplu. În perioada 21-27 februarie, trebuie să între pe pofte.a1.ro, să răspundă într-un mod cât mai original la întrebarea “Spune-mi că ai fost în Grecia fără să-mi spui că ai fost în Grecia” și să își descarce aplicația Tazz. Cele mai originale 3 răspunsuri vor fi premiate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » TV » Telespectatorii vor putea comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite