Antena Meniu Search
x

Vacanțele programate pe ultima sută de metri sunt MAI IEFTINE! #100 de zile de vară

100 de zile de vară, şi mii de locuri în care să mergem. Iar, cu bani puţini, putem să ajungem în locuri la care doar am visat. Este ultima strigare a agenţiilor de turism care nu vor să rămână cu bilete nevândute.

Vezi și

100 de zile de vară, şi mii de locuri în care să mergem. Iar, cu bani puţini, putem să ajungem în locuri la care doar am visat. Este ultima strigare a agenţiilor de turism care nu vor să rămână cu bilete nevândute.

Vacanţele ieftine se găsesc cu multă răbdare şi timp. Iar vânătorii adevăraţi cercetează site-ul fiecărei agenţii de turism.

Ciprian Enea, reprezentant agenţie de turism:

La vacanţa pe ultima sută de metri este important să vedem puţin dacă vacanţa chiar ni se potriveşte. All inclusive ca al turcilor, cu resorturi, cu aqua parcuri, cu restaurante, cu foarte multe preparate, nu vom găsi nicăieri în lume.

70% dintre români vor vacanţa de vară pe nisip. Iar pe ultima sută de metri pot plăti pentru plajele din Turcia, Grecia, Bulgaria şi Spania cu 50% mai puţin.

Două persoane pot sta o săptămână într-un resort de lux, de cinci stele din Turcia, la all inclusive, cu 500 de euro. Cu aceşti bani, cei care îşi programează vacanţa din iarnă îşi permit doar un hotel de trei stele.

Teodor Călimanescu, reprezentant agenţie de turism:

În general, preţurile de last minut sunt super ofertante şi super bune. Un pachet pe care la standard îl găsim cu 300 de euro îl putem găsi acum pe last minute, plecarea în următoarele zile, la 100 de euro, apar anulări, modificări şi atunci putem să ne ducem spre o reducere de 60%.

Singurul dezavantaj  este că alegi doar din ce ţi se oferă. Şi, la last minutem, nu ai prea multe opţiuni. Dar este varianta ideală pentru cei care s-au trezit târziu să îşi rezerve vacanţa.

Reduceri sunt şi pentru destinaţiile exotice, însă mai mici. 15 la sută pentru un sejour in Thailanda, Maroc sau Mexic.

Vara aceasta, cele mai multe rezervări sunt pentru Spania. De trei ori mai mulţi români au hotărât să petreacă câteva din cele 100 de zile de vară cu sangria şi paella.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Vara de 100 de zile » Vacanțele programate pe ultima sută de metri sunt MAI IEFTINE! #100 de zile de vară