Antena Meniu Search
x

Vara de 100 de zile la Observator

La 1 iunie, Observatorul a lansat Vara de 100 de zile, o campanie care celebrează oamenii, spectacolul, locurile splendide ale ţării. Sunt 100 de zile în care Observatorul dezvăluie publicului poveştile unor români extraordinari, idei şi fapte inedite. Este o vară în care Observatorul oferă şi 100 de motive pentru care merită să păşeşti în locuri mai puţin cunoscute ale României, care te fac să simţi atmosfera de vacanţă.

La 1 iunie, Observatorul a lansat Vara de 100 de zile, o campanie care celebrează oamenii, spectacolul, locurile splendide ale ţării. Sunt 100 de zile în care Observatorul dezvăluie publicului poveştile unor români extraordinari, idei şi fapte inedite. E o vară în care Observatorul oferă şi 100 de motive pentru care merită să păşeşti în locuri mai puţin cunoscute ale României, care te fac să simţi atmosfera de vacanţă.

Cu vara de 100 de zile, Observatorul a sărbătorit lumea spectacolului. Am fost la Sibiu, scena celui mai mare festival internaţional de teatru din Europa. Am intrat şi în lumea cinematografiei, alături de un tânăr entuziast şi cu inimă mare, care conduce o furgonetă veche de 30 de ani pentru a aduce magia filmului copiilor săraci.

Sunt 100 de zile în care Observatorul a conectat publicul la cel mai mare hub IT din România. Vloggerul Mircea Bravo ne-a făcut cunoştinţă cu tinerii smart care au transformat Clujul într-un Silicon Valley românesc.

Pe acelaşi subiect

Cu vara de 100 de zile celebrăm şi tradiţia. Ne-am întors 300 de ani în trecut, în vremurile în care un castel unic din inima Ardealului strălucea cu a sa arhitectură. Am dat ocol singurului sat circular din România, Charlottenburg, ridicat în jurul bisericii şi fântânii. Ne-am oprit şi la Sovata, după un drum cu mocăniţa, pentru a respira aerul curat din staţiunea miracolelor.

Am urcat şi la mare înălţime, pentru a ne bucura de zăpadă în toiul verii, la Bâlea. Şi am savurat adrenalină, alături de aşi ai paraşutismului, într-un salt spectaculos, deasupra Braşovului.

Tot de la înălţime, Observatorul a dezvăluit priveliştea împietrită din fabuloasa Grădină a Zmeilor unde fiecare stâncă are o poveste.

Am coborât şi pe litoral, pe plajă, pentru a admira marea turcoaz. Sunt 100 de zile în care Observatorul cutreieră şi pădurile ţării, pentru a surprinde spectacolul României sălbatice şi pentru a prezenta imagini unice cu animale şi locuri rare.

În această vară, Observatorul îţi dă 100 de motive ca să te simţi bine, să guşti vacanţa şi ai sentimentul #romândriei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Vara de 100 de zile » Vara de 100 de zile la Observator