Antena Meniu Search
x

Vara încă nu lasă toamna să-și intre în drepturi

Calendaristic suntem în octombrie, vremea însă ne duce cu gândul la zilele de august. Temperaturile au ajuns chiar şi la 30 de grade în weekend. Parcurile au fost pline, iar turiştii au mers la mare pentru o ultimă baie.

de Lucsandra Săndulescu

la 04.10.2020, 21:47

Vezi și
  • De marți vin ploile și în sudul țării.
  • În weeendul viitor, vremea se îndreaptă.

În vestul ţării însă a fost cod portocaliu de vânt puternic. De marţi, frigul şi ploile ajung şi în sud.

E vară în termometre în întreg sudul ţării deşi suntem în a doua lună de toamnă. Dacă nu ar fi frunzele îngălbenite, nimic nu ne-ar aduce aminte că, în calendar, suntem totuşi în anotimpul ploilor şi frigului.

4 Octombrie, ora 15:00, sunt 30 de grade în Capitală. Cu mult peste gradele înregistrate în aceeaşi zi a anului trecut, când termometrele arătau 17 grade şi ploi. Vremea frumoasă i-a scos pe oameni din casă.

În vestul ţării vremea nu a fost la fel de prietenoasă. În Bihor şi Satu Mare a fost chiar cod portocaliu de vânt puternic.

Pe acelaşi subiect

De marţi, temperaturile scad în toată ţara şi vin şi ploile.

Chiar dacă marţi, miercuri, aceste valori termice vor scădea, doar prin partea de vest, de nord, de centru, se vor apropia de valorile normale pentru această dată. adică să fie în general între 18 şi 20-21 de grade, în timp ce, spre Sud-Este să avem în continuare temperaturi ridicate, care să depăşească 25 de grade

Vestea bună este că la sfârşitul săptămânii ne vom bucura din nou de zile însorite şi călduroase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Vremea » Vara încă nu lasă toamna să-și intre în drepturi