Antena Meniu Search
x

Alertă meteo de vreme severă în România. 14 județe, sub cod galben de ninsori, polei și vânt puternic, în următoarele ore

Adminsitrația Națională de Meteorologie a emis pentru intervalul miercuri ora 9.30 - 18.00 o avertizare cod galben de ninsori, polei și intensificări ale vântului în 14 județe.

de Redactia Observator

la 08.12.2021, 10:45

În județele Suceava, Neamț, Bacău și la munte vor predomina ninsorile moderate cantitativ și va continua să se depună strat de zăpadă. În restul Moldovei vor fi precipitații mai ales sub formă de lapoviță și se va depune polei.

Precipitații predominant sub formă de lapoviță și ninsoare vor fi și în estul Munteniei, pe arii restrânse se va depune strat de zăpadă și se va forma polei. În toată zona vizată, vântul va avea intensificări cu viteze în general de 50...60 km/h, pe alocuri viscolind ninsoarea.

Județele sub cod galben sunt Suceava, Neamț, Harghita, Covasna, Botoșani, Iași, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Ialomița și Călărași.

Pe acelaşi subiect

Vreme închisă și ploi în București

Miercuri între orele 9.30 - 18.00, vremea va fi închisă în București, anunță Administrația Națională de Meteorologie în prognoza specială pentru Capitală.

Mai ales în prima parte a zilei, temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Vremea » Alertă meteo de vreme severă în România. 14 județe, sub cod galben de ninsori, polei și vânt puternic, în următoarele ore