Antena Meniu Search
x

Video Iarna a pus stăpânire pe jumătate de țară. Ninge abundent în mai multe județe, drumarii au scos utilajele pe șosele

Este iarnă în toată regula, în jumătatea de nord a ţării. Drumarii au scos şi ieri şi noaptea trecută, sute de utilaje pe şosele, dar chiar şi aşa se circulă greu. Zăpada, însă, îi bucură pe hotelieri şi pe turişti. În Parâng, o tânără s-a tăvălit prin zăpadă... în costum de baie.

de Redactia Observator

la 08.12.2021, 08:27

Vezi și

Ninge viscolit în mai multe județe

E vreme de poveste, în staţiunile de la munte, însă drumul până acolo este dificil. Drumarii au scos, noaptea trecută, zeci de utilajele pe şoselele din Timiş, Caraş-Severin, Arad sau Hunedoara. 

A nins abundent şi în Cluj, iar drumarii de aici au acţionat cu utilaje cu lamă şi material anti-derapant. Utilajele au ajuns şi în Alba. Şi pe drumurile din Suceava se circulă în condiţii de iarnă, mai ales că ninge viscolit. Aşa că operatorii utilajelor de deszăpezire au făcut noapte albă. Aici, greul a început încă de ieri. Totul cu problemele inerente pentru şoferi.

Zăpada, mană cerească pentru hotelieri

Pe acelaşi subiect

Pentru hotelieri, însă, zăpada e mană cerească. În Parâng, turiştii nu au mai aşteptat sărbătorile. O tânără îmbrăcată doar în costum de baie, la minus 8 grade, s-a rostogolit prin zăpada afânată.

24 de judeţe sunt până în această seară sub cod galben de ninsori

Alertă meteo de polei și vânt în 6 judeţe, în următoarele ore

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, noi avertizări nowcasting Cod galben de polei și vânt valabile în 6 județe.

Până la ora 9.00 în localitățile Flămânzi, Ungureni, Albești, Trușești, Ștefănești, Coțușca, Lunca, Rădăuți-Prut, Copălău, Călărași, Avrămeni, Gorbănești, Manoleasa, Hlipiceni, Păltiniș, Vlăsinești, Todireni, Mileanca, Prăjeni, Sulița, Dângeni, Santa Mare, Știubieni, Drăgușeni, Durnești, Dobârceni, Mihălășeni, Blândești, Viișoara, Hănești, Săveni, Ripiceni, Românești, Mitoc, Adășeni, Răușeni din județul Botoşani și în județele Galaţi și Vrancea meteorologii anunță ploaie slabă care depune polei.

Până la ora 9.00, județele Iași și Vaslui sunt sub Cod galben de ploaie slabă care depune polei. Tot până la ora 9.00, zona joasă a județului Mehedinţi este vizată de un Cod galben de vânt ce va depăşi la rafală 55-65 km/h.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vremea » Iarna a pus stăpânire pe jumătate de țară. Ninge abundent în mai multe județe, drumarii au scos utilajele pe șosele