Antena Meniu Search
x

Temperaturi extreme în România, în următoarele zile. Directorul ANM anunţă cum va fi vremea până la sfârşitul lunii august

Directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, Elena Mateescu, a anunţat cum va fi vrea în România, până la sfârşitul lunii august. Masa de aer cald care afectează mare parte din vestul Europei îşi va face simţită prezenţa şi în ţara noastră.

emperaturi extreme în România, în următoarele zile
emperaturi extreme în România, în următoarele zile. Directorul ANM anunţă cum va fi vremea până la sfârşitul lunii august

Directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, Elena Mateescu, a anunţat cum va fi vrea în România, până la sfârşitul lunii august.

Masa de aer cald care afectează mare parte din vestul Europei îşi va face simţită prezenţa şi în ţara noastră.

Astfel, potrivit specialistului ANM, în următoarele zile temperaturile vor creşte simţitor în partea de vest şi sud a României.

Se vor înregistra 34 de grade Celsius, foarte aproape de maximul unei zile de caniculă.

Pe acelaşi subiect

Vremea în România, în august

Elena Mateescu a spus că nu este exclus ca, în a doua jumătate a lunii august, în regiunile intracarpatice temperaturile să depăşească pragul de caniculă.

"Ne aşteptam ca vremea să se menţină călduroasă în toată luna august. În a doua parte a lunii, indicele temperatură umezeală va depăşi pragul critic de 80 de unităţi", a precizat directorul ANM.

Potrivit specialistului, vremea în intervalul 6 august - 3 septembrie va fi din ce în ce mai caldă, cu fiecare săptămână temperaturile urmând să fie mai ridicate decât în mod obişnuit, mai ales în vest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » Temperaturi extreme în România, în următoarele zile. Directorul ANM anunţă cum va fi vremea până la sfârşitul lunii august