Antena Meniu Search
x

Vremea pe 5 august. Meteorologii prognozează caniculă în mai multe regiuni

Vremea pe 5 august este foarte călduroasă în cea mai mare parte a ţării. Prognoza meteo anunţă o zi veritabilă de vară, cu caniculă în special în vestul ţării. În Bucureşti vor fi 33 de grade Celsius.

Vremea pe 5 august este foarte călduroasă în cea mai mare parte a ţării. Prognoza meteo anunţă o zi veritabilă de vară, cu caniculă în special în vestul ţării. În Bucureşti vor fi 33 de grade Celsius.

NOAPTEA DE SÂMBĂTĂ SPRE DUMINICĂ: Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 9 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 22...23 de grade pe litoral.

Vremea 5 august în ţară

Duminică, vremea va fi în general frumoasă în majoritatea regiunilor ţării, dar canicula îşi va face simţită prezenţa în special după-amiaza. Temperaturile vor urca serios în zonele de câmpie din vestul României, unde indicele temperatură umezeală va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

Pe acelaşi subiect

Va fi cald şi în alte zone, iar la munte există, totuşi, posibilitatea de a ploua. Precipitaţii s-ar putea înregistra seara şi noaptea în nord şi în nord vest, dar pe suprafeţe restrânse. Meteorologii spun că s-ar putea produce averse şi descărcări electrice. 

Temperaturile zilei de 5 august vor fi cuprinse între 27 - 34 de grade, iar cele minime vor fi de la 10 grade în zona Carpaţilor Orientali, oână la 23 de grade pe litoral.

Temperaturi în oraşele ţării: Brăila 33 de grade, Buzău 32 de grade, Constanţa 30 de grade, Craiova 33 de grade, Iaşi 32 de grade, Ploieşti 33 de grade, Tulcea 33 de grade.

Harta de la ANM cu vremea pe 5 august

ÎN BUCUREŞTI: ANM transmite că vremea în Capitală se va menţine frumoasă duminică, dar călduroasă după-amiaza. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 32...33 de grade, iar cea minimă va fi de 17...19 grade. Presiunea atmosferica va fi aproape staţionară, la o valoare uşor mai mică decât cea normală.

LA MARE: Vremea va fi în general frumoasă pe litoral, cu cerul variabil, mai mult senin dimineaţa şi noaptea, anunţă prognoza meteo. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 şi 31 de grade, iar cele minime între 20 şi 24 de grade. Temperatura apei mării va avea valori de 25 ... 27 de grade.

Temperaturi în staţiunile de la mare: Costineşti 30 de grade, Mamaia 30 de grade, Mangalia 29 de grade, Neptun 30 de grade, Vama Veche 29 de grade.

LA MUNTE: Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări în orele amiezii şi izolat ploi de scurtă durată, iar spre seară şi noaptea în nordul Carpaţilor Orientali şi a Munţilor Apuseni, unde pe arii restrânse vor fi averse, însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura aerului va marca o creştere uşoară faţă de ziua precedentă.

Temperaturi în staţiunile montane: Ceahlău 17 grade, Păltiniş 23 de grade, Poiana Braşov 25 de grade, Predeal 24 de grade, Rânca 22 de grade, Semenic 21 de grade, Sinaia 22 de grade la cota 1500, Stâna de Vale 25 de grade Celsius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Vremea » Vremea pe 5 august. Meteorologii prognozează caniculă în mai multe regiuni