Antena Meniu Search
x

Video Cum va fi vremea săptămâna viitoare: cel puţin o furtună pe zi. Tunete, fulgere, grindină, ploi torenţiale şi vânt cu rafale de 100 km/h

Vremea a devenit o matematică a groazei. Canicula puternică din timpul zilei înseamnă furtuni violente spre seară! Codurile portocalii şi galbene pentru fenomene extreme au fost la ordinea zilei în luna care tocmai a trecut. Iar august începe tot cu ploi torenţiale, vijelii puternice şi grindină, mai ales în vestul ţării.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 01.08.2021, 19:43

Vezi și

În zilele următoare trebuie să ne aşteptăm la multe furtuni care vor cuprinde cea mai parte a ţării. Mai exact, 12 judeţe din Vest, centru şi nord sunt sub cod portocaliu de vreme rea până luni dimineaţă, 2 august, la ora două. Apoi, vremea rea pare că bate în retragere, iar codul portocaliu se transformă în cod galben care rămâne în vigoare până la ora 10:00.

Vântul va sufla din ce în ce mai tare, astfel că vom avea rafale care vor viteze şi de 100 km/h. Vor fi tunete, fulgere, grindină şi ploi torenţiale, iar acestea din urmă pot aduce, pe alocuri, cantităţi importante de apă. Astfel, riscul de inundaţii rămâne ridicat. Chiar dacă toate aceste avertizări ies din vigoare mâine dimineaţă, meteorologii ne spun că săptămâna viitoare vom avea cel puţin câte o furtună în fiecare zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Cum va fi vremea săptămâna viitoare: cel puţin o furtună pe zi. Tunete, fulgere, grindină, ploi torenţiale şi vânt cu rafale de 100 km/h