Antena Meniu Search
x

Ninsori, polei şi strat nou de zăpadă în aproape toată ţara. ANM a emis o nouă informare meteo

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nou informare meteo de vreme severă, valabilă pentru următoarele 24 de ore.

Ninsori, polei şi strat nou de zăpadă în toată ţara. ANM a emis o nouă informare meteo - Arhivă

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nou informare meteo de vreme severă, valabilă pentru următoarele 24 de ore.

Astfel, potrivit meteorologilor, în intervalul 17 decembrie, ora 12 – 18 decembrie, ora 12, în majoritatea zonelor ţării se vor semnala precipitații mai ales sub formă de ninsoare şi depunerea unui strat nou de zăpadă.

În nordul și în estul Olteniei, în jumătatea de vest a Munteniei, Transilvania, Maramureș, precum și în zona Carpaților Meridionali și Orientali, vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare și se va depune strat nou de zăpadă, în general între 10 și 20 cm.     

În prima parte a zilei de luni, în Carpații Meridionali, la altitudini de peste 1700 m vântul va avea intensificări cu rafale ce vor depăși viteze de 70...80 km/h, iar ninsoarea va fi viscolită.

Pe acelaşi subiect

Temporar în estul, centrul și sud-estul țării, pe arii restrânse va fi polei sau ghețuș, potrivit ANM.

ANM a emis o prognoză specială pentru Bucureşti

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru Bucureşti, valabilă începând de astăzi, până marţi, ora 12.00.

Astfel, potrivit meteorologilor, în intervalul 17 decembrie, ora 12.00 - 18 decembrie, ora 12.00, vremea va fi închisă.

Temporar în prima parte a zilei de luni (17 decembrie) va ploua, apoi ploaia se va transforma treptat în lapoviță și ninsoare. Până la sfârșitul intervalului stratul de zăpadă nou depus va fi de 5...8 cm. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura maximă va fi de 1...2 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -1 grad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Ninsori, polei şi strat nou de zăpadă în aproape toată ţara. ANM a emis o nouă informare meteo