Antena Meniu Search
x

Furtuni puternice lovesc Capitala, în următoarele ore. Vijelii şi ploi torenţiale în Bucureşti, până mâine la ora 21.00

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru Bucureşti, valabilă până mâine, 25 iulie, ora 21.00.

ANM, prognoză specială pentru Bucureşti.  Meteorologii anunţă vreme severă în Capitală, până mâine la ora 21.00
ANM, prognoză specială pentru Bucureşti. Meteorologii anunţă vreme severă în Capitală, până mâine la ora 21.00 - Observator.tv

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru Bucureşti, valabilă până mâine, 25 iulie, ora 21.00.

Astfel, potrivit meteorologilor, vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta, îndeosebi după orele amiezii, prin descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și averse ce vor avea și caracter torențial.

Se vor înregistra cantități de apă, în intervale scurte de timp sau prin cumulare, în medie de 10…15 l/mp și izolat peste 20 l/mp, conform ANM.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 17...19.

Pe acelaşi subiect

Cod portocaliu de ploi torenţiale şi vijelii în Dobrogea

Meteorologii au emis noi avertizări de vreme severă în România. Va fi cod portocaliu de ploi torenţiale în județele Constanța și Tulcea şi cod galben în majoritatea județelor din țară. 

În Dobrogea vor fi intervale de timp în care va ploua abundent și se vor acumula local cantități de apă de 40...50 l/mp și izolat 70...80 l/mp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Vremea » Furtuni puternice lovesc Capitala, în următoarele ore. Vijelii şi ploi torenţiale în Bucureşti, până mâine la ora 21.00