Prognoză specială de vreme rece și ninsori, în București. Anunțul ANM pentru următoarele ore

De Ana Maria Ghiarasim.
Publicat: 10.03.2021, 23:00.
Actualizat: 10.03.2021, 23:09

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru zona municipiului București, de vreme rece și ninsori, valabilă în intervalul 10 martie ora 22.00 - 11 martie ora 8:00.

Anunțul ANM pentru următoarele ore în București

Prognoză specială de vreme rece și ninsori, în București. Anunțul ANM pentru următoarele ore

Mediafax Foto / Tiberiu Crisan via Hepta

Potrivit meteorologilor, vremea va fi deosebit de rece în Capitală. În următoarele ore va mai ninge slab cantitativ (până spre ora 06), iar la încetarea ninsorii, stratul de zăpadă va avea grosimi variabile cuprinse între 10 și 18 cm. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura minimă va fi de -3...-2 grade.

Vremea se va menţine deosebit de rece şi pe parcursul zilei de joi (11 martie) şi în special în cursul nopţii de joi spre vineri (11/12 martie), când temperatura minimă va fi de -8...-6 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

Vreme friguroasă și în zilele următoare

Vremea va fi rece pentru această dată calendaristică, dar se va ameliora în ceea ce privește ninsorile. Meteorologii spun să ne așteptăm la două săptămâni cu ploi şi ninsori în toată ţara.

În restul intervalului, cantitățile de precipitații vor fi normale.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.