Antena Meniu Search
x

Se schimbă vremea în România. Meteorologii Severe Weather Europe anunţă o răcire dramatică începând de luni, 24 septembrie

Meteorologii SWE (Severe Weather Europe) anunţă o răcire dramatică a vremii pe continent, începând de weekend-ul viitor. În România, răcirea se va resimţi începând de luni, 24 septembrie.

de Redactia Observator

la 01.11.2019, 15:46

Meteorologii SWE (Severe Weather Europe) anunţă o răcire dramatică a vremii pe continent, începând de weekend-ul viitor. În România, răcirea se va resimţi începând de luni, 24 septembrie.

În următoarele cinci zile, Europa se va confrunta cu un val de căldură fără precedent, cu temperaturi ce vor depăşi cu cel puţin zece grade normalul perioadei, urmând ca de weekend-ul viitor, vremea să se schimbe radical.

Tocmai am intrat în a doua jumătate a lunii septembrie în cea mai mare parte a continentului înregistrându-se temperaturi extrem de ridicate. 

Harta europeană cu starea meteo
Pe acelaşi subiect

Modelele meteorologice analizate de specialiştii Severe Weather Europe arată că vremea se va menţine călduroasă în următoarele cinci zile, mai ales în sudul, centrul şi estul Europei. 

Hartă cu simulare meteo a evoluţiei vremii

Următoarele 5 zile, cel puţin, vor fi mult mai calde decât media pentru cea mai mare parte a Europei. Se așteaptă ca temperaturile la amiază să ajungă la peste 30 de grade Celsius în zonele de sud, sud-vest, sud-est și central.

Hartă meteo care arată răcirea vremii în România

Spre sfârşitul săptămânii, însă, un front de aer rece se va forma în centrul şi vestul Europei, care va fi împins către Marea Neagră. În România, răcirea se va resimţi începând de luni, 24 septembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Vremea » Se schimbă vremea în România. Meteorologii Severe Weather Europe anunţă o răcire dramatică începând de luni, 24 septembrie