Antena Meniu Search
x

Vremea 17 septembrie - 15 octombrie 2018. ANM a anunţat prognoza meteo până la jumătatea lunii octombrie

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 17 septembrie - 15 octombrie.

Vremea 17 septembrie - 15 octombrie 2018
Vremea 17 septembrie - 15 octombrie 2018. ANM a anunţat prognoza meteo până la jumătatea lunii octombrie - Pixabay

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 17 septembrie - 15 octombrie.

Potrivit meteorologilor, în ultima săptămână de prognoză, vremea va fi ploioasă, mai ales în sudul ţării, acolo unde cantitățile de precipitații vor fi excedentare pe arii restrânse. În restul ţării, vor fi apropiate de normalul săptămânii.

Prognoza meteo 17 – 24 septembrie 2018

Temperatura aerului va avea valori în general mai ridicate decât normalul climatologic al săptămânii în cea mai mare parte a țării, cu abateri mai mari, local, în regiunile vestice și nord-vestice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile țării.

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo 24 septembrie – 1 octombrie 2018

Valorile termice medii ale perioadei este posibil s ă se situeze în apropierea normelor climatologice în cea mai mare parte a țării.

Cantitățile de precipitații vor continua să fie deficitare în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo 1 – 8 octombrie 2018

Mediile valorilor termice se vor situa în apropierea normei climatologice a săptămânii în jumătatea estică a teritoriului, iar în rest vor fi, posibil, ușor peste aceste medii.

Regimul pluviometric se va încadra în limitele normale ale perioadei în jumătatea nordică a teriotriului și va fi, posibil, ușor excedentar în sud.

Prognoza meteo 8 – 15 octombrie 2018

Mediile valorilor termice se vor situa în apropierea normei climatologice a săptămânii.

Potrivit ANM, cantitățile de precipitații vor fi, posibil, excedentare pe arii restrânse din sudul țării, iar în rest vor fi apropiate de normalul săptămânii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Vremea 17 septembrie - 15 octombrie 2018. ANM a anunţat prognoza meteo până la jumătatea lunii octombrie