Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Vremea 14 martie 2022. Temperaturile cresc ușor, maximele vor atinge 12 grade Celsius

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat cum va fi vremea în ziua de luni, 14 martie 2022.

de Redactia Observator

la 13.03.2022 , 15:44

ghiocei
Vremea 14 martie 2022. Temperaturile cresc ușor, maximele vor atinge 12 grade Celsius - Shutterstock

În noaptea de duminică spre luni vremea va fi mai rece decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai persistente în jumătatea de est a teritoriului, unde pe arii restrânse se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor încadra între -9 și 0 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

Cum va fi vremea luni 14 martie 2022    

Valorile termice diurne, în creștere față de ziua precedentă, se vor apropia de cele specifice perioadei în cea mai mare parte a țării, însă vremea se va menține rece dimineața și noaptea. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -8 și 1 grad, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a intervalului în regiunile extracarpatice, dar probabilitatea pentru precipitații va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Cu totul izolat, în orele dimineților, se va semnala ceață.

Articolul continuă după reclamă

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi mai rece decât în mod normal, cu precădere dimineața și noaptea. Cerul va avea înnorări în prima parte a zilei, apoi se va degaja treptat și va deveni mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 6...8 grade, iar cea minimă de -3...-2 grade, mai scăzută în zona preorășenească, spre -6 grade.

Vremea la munte

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Valorile de temperatură vor fi mai ridicate decât în intervalul precedent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Vremea » Vremea 14 martie 2022. Temperaturile cresc ușor, maximele vor atinge 12 grade Celsius