Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 16 iunie 2022. Se încălzește ușor în toată țara, pe litoral apa mării va ajunge la 23 de grade Celsius

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 16 iunie 2022.

de Redactia Observator

la 15.06.2022, 18:24

Vremea se va menține în general frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua la munte și în regiunile sudice, unde izolat vor fi ploi de scurtă durată, iar noaptea în nord-vest, unde pe arii restrânse se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 31 de grade, iar cele minime între 5...6 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 17...19 grade în Dealurile de Vest și pe litoral. În a doua parte a nopții, izolat se va forma ceață, cu probabilitate mai mare în zonele depresionare.

Prognoza meteo București

Vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 14...16 grade. Presiunea atmosferică va fi în scădere ușoară.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Vremea se va menține în general frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua când izolat vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat.

Vremea pe litoral

Vremea va fi în general frumoasă și normală termic. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, când trecător vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 25 de grade, iar cele minime între 16 și 19 grade. Temperatura apei mării va avea valori de 22...23 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vremea » Vremea 16 iunie 2022. Se încălzește ușor în toată țara, pe litoral apa mării va ajunge la 23 de grade Celsius