Antena Meniu Search
x

Vremea 16 octombrie. Prognoza meteo anunţă căldură neobişnuită pentru această lună

Vremea pe 16 octombrie este caldă, cu temperaturi neobişnuite pentru această perioadă. Prognoza meteo anunţă temperaturi care urcă până la 25 de grade. În Bucureşti se înregistrează 23 de grade Celsius.

Vremea pe 16 octombrie este caldă, cu temperaturi neobişnuite pentru această perioadă. Prognoza meteo anunţă temperaturi care urcă până la 25 de grade. În Bucureşti se înregistrează 23 de grade Celsius.

NOAPTEA DE LUNI SPRE MARŢI: Cerul va fi variabil în nordul, în sudul şi în sud-estul ţării şi mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului şi pe crestele munţilor. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -5 grade în estul Transilvaniei unde pe arii restrânse se va produce brumă şi 15 grade în nordul litoralului. Cu totul izolat în estul, sud-estul şi centrul ţării vor fi condiţii de ceaţă.

Vremea 16 octombrie în ţară

Marţi, vremea va fi frumoasă şi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, chiar deosebit de caldă în jumătatea de nord a ţării. Cerul va fi variabil în sud-est şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, pe litoral şi în Delta Dunării. 

Pe acelaşi subiect

Conform estimărilor meteorologilor de la ANM, temperaturile maxime se vor încadra între 19 şi 25 de grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 grade în estul Transilvaniei, unde pe arii restrânse se va produce brumă şi 15 grade în nordul litoralului şi în Dealurile de Vest. Cu totul izolat, dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief vor fi condiţii de ceaţă. Presiunea atmosferica va scădea uşor, astfel regimul baric menţinându-se apropiat de normal.

Harta de la ANM cu vremea pe 16 octombrie 2018

Prognoza meteo în Bucureşti pe 16 octombrie

Pentru Capitală, prognoza meteo anunţă că vremea va fi frumoasă şi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimă va fi de 8...10 grade. Presiunea atmosferica va scădea nesemnificativ, la o valoare aproape normală.

Cum va fi marţi la munte

Vremea va fi frumoasă şi mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Cu totul izolat, dimineaţa şi noaptea, în zonele depresionare şi pe văi se va forma ceaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Vremea 16 octombrie. Prognoza meteo anunţă căldură neobişnuită pentru această lună