Antena Meniu Search
x

Vremea 13 octombrie. Prognoza meteo anunță căldură în weekend

Vremea pe 13 octombrie rămâne frumoasă și caldă. Prognoza meteo anunță și în acest weekend temperaturi peste media perioadei. În București sunt 22 de grade Celsius.

Vremea pe 13 octombrie rămâne frumoasă și caldă. Prognoza meteo anunță și în acest weekend temperaturi peste media perioadei. În București sunt 22 de grade Celsius.

NOAPTEA DE VINERI SPRE SÂMBĂTĂ: Cerul va fi variabil în Moldova şi în Dobrogea şi senin în celelalte regiuni. Vântul va fi moderat pe litoral, în sudul Banatului şi în zona Carpaţilor de Curbură şi va sufla slab în restul ţării. Temperaturile minime, în marea lor majoritate peste cele obişnuite la această dată, se vor încadra între 4 şi 15 grade; valori mai mici vor fi doar în depresiuni, până în jurul a 0 grade în estul Transilvaniei. În zonele depresionare izolat se va semnala ceaţă.

Vremea 13 octombrie în țară

Sâmbătă, vremea va fi predominant frumoasă şi caldă în cursul zilei, astfel că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 şi 25 de grade. Cerul va avea înnorări trecătoare în Oltenia, iar în rest va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări uşoare în sudul Banatului, în Dobrogea şi în Muntenia îndeosebi în prima parte a intervalului.

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo anunță că minimele termice se vor încadra între 2 şi 13 grade, mai scăzute, spre -4...-3 grade în depresiunea Ciuc unde se va forma brumă. Dimineaţa şi noaptea, pe văi şi în depresiuni, este posibilă apariţia izolată a ceţii. Presiunea atmosferica nu va avea variaţii semnificative, menţinându-se la valori ridicate.

Harta ANM cu vremea pe 13 octombrie 2018

Prognoza meteo în București pe 13 octombrie

Conform ANM, în Capitală, vremea va fi frumoasă şi caldă în cursul zilei. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla moderat în prima parte a intervalului şi în general slab seara şi noaptea. Temperatura maximă va fi de 21...22 de grade, iar cea minimă de 6...8 grade, uşor mai scăzută în zona preorăşenească. Presiunea atmosferica nu va avea variaţii semnificative, menţinându-se la valori ridicate.

Cum va fi sâmbătă la munte

Vremea va fi frumoasă, iar temperaturile uşor mai ridicate decât în mod obişnuit. Cerul va fi mai mult senin, cu înnorări trecătoare ziua în masivele sudice, iar vântul va sufla slab şi moderat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Vremea 13 octombrie. Prognoza meteo anunță căldură în weekend