Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 17 martie 2022. Se răcește brusc, temperaturile minime pot atinge -15 grade Celsius în depresiuni

de Redactia Observator

la 16.03.2022, 15:34

În noaptea de miercuri spre joi cerul va mai avea înnorări, iar aria precipitațiilor se va restrânge, astfel că local la munte va ninge, în sud și în sud-vest vor fi mai ales ploi, iar în rest cu totul izolat precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sud-sud-est. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -5 și 4 grade. Spre sfârșitul intervalului, izolat va fi ceață.

Cum va fi vremea joi 17 martie 2022

Valorile termice, în special cele nocturne, se vor situa sub normele perioadei în majoritatea regiunilor. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra în general între 2 și 10 grade, iar cele minime între -9 și 0 grade, mai scăzute spre -15 grade în depresiunile din estul Transilvaniei. Pe parcursul zilei, cerul va avea înnorări temporare și vor fi precipitații, local în zona montană și pe arii mai restrânse în vest, sud și centru, iar noaptea îndeosebi în sud-vest. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte, mixte în zona deluroasă din sud și mai ales ploi în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în prima parte a intervalului în sud-est și pe crestele montane. Izolat, dimineața vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Vremea va deveni deosebit de rece, mai ales noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de -7...-4 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări pe parcursul zilei când și vântul va sufla în general moderat.

Vremea la munte

Cerul va avea înnorări și va ninge local în Carpații Occidentali și în Carpații Meridionali și cu totul izolat în restul zonei montane. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste. Valorile de temperatură vor fi în scădere față de intervalul anterior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Vremea 17 martie 2022. Se răcește brusc, temperaturile minime pot atinge -15 grade Celsius în depresiuni