Antena Meniu Search
x

Vremea 17 octombrie. Prognoza meteo anunţă că urmează scăderea temperaturilor

Vremea pe 17 octombrie rămâne deosebit de caldă pentru această lună, dar nu va mai fi aşa pentru multă vreme. Prognoza meteo anunţă că zilele următoare scad temperaturile. În Bucureşti, marţi, vor fi 23 de grade.

Vremea pe 17 octombrie rămâne deosebit de caldă pentru această lună, dar nu va mai fi aşa pentru multă vreme. Prognoza meteo anunţă că zilele următoare scad temperaturile. În Bucureşti, marţi, vor fi 23 de grade.

NOAPTEA DE MARŢI SPRE MIERCURI: Cerul va fi variabil în sud-est şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -4 grade în estul Transilvaniei, unde pe arii restrânse se va produce brumă şi 15 grade în nordul litoralului şi în Dealurile de Vest. Cu totul izolat în zonele joase de relief vor fi condiţii de ceaţă.

Vremea 17 octombrie în ţară

Miercuri, vremea va fi predominant frumoasă, cu valori termice mult mai ridicate decât mediile climatologice specifice datei, mai ales în jumătatea de nord a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 26 de grade. Cele minime, în general, vor fi între 3 şi 13 grade, anunţă prognoza meteo. Cerul va fi variabil spre mai mult senin în cursul zilei, dar cu unele înnorări noaptea, în extremitatea sudică şi de sud-est, unde, cu totul izolat va ploua slab.

Pe acelaşi subiect

Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificări locale pe crestele munţilor, în sudul Banatului, iar în prima parte a intervalului şi în sud-estul teritoriului. Izolat, în zonele joase de relief, vor fi condiţii de ceaţă. Presiunea atmosferica va scădea uşor.

Totuşi, vremea frumoasă nu va mai ţine mult. Specialiştii anunţă când vor scădea temperaturile şi vom avea şi primele ninsori din sezon.

OSCAR STANCIU, expert meteo Observator: Cu toate ca am trecut de jumătatea lunii octombrie, continuăm cu vreme perfectă de toamnă, temperaturi apropiate de vară si cu soare în toată ţara. Spre seară norii se vor aduna în extremitatea sudică şi de sud-est, unde, cu totul izolat va ploua slab. La amiază temperaturile maxime, mai ridicate decât normalele perioadei, vor indica valori de la 19...20 de grade în depresiuni şi pâna la  25...26 de grade în Oltenia, Banat, Crişana, Maramureş, Moldova. Veştile bune despre vreme se cam opresc spre finalul săptămanii, de duminică temperaturile încep să scadă, iar de luni sunt posibile şi femonene specifice sezonului rece cu ninsori şi temperaturi negative la munte.

Harta cu vremea pe 17 octombrie, făcută de ANM

Prognoza meteo în Bucureşti pe 17 octombrie

ANM spune că, în Capitală, vremea va fi în general frumoasă marţi, cu un regim termic caracterizat de valori mai ridicate decât cele climatologic specifice datei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat în timpul zilei, apoi va slăbi treptat. Temperatura maximă va fi în jur de 23 de grade, iar cea minimă de 9...10 grade, mai scăzută în zona preorăşenească. Presiunea atmosferica va scădea uşor.

Cum va fi miercuri la munte

Vremea va fi predominant frumoasă, cu valori termice mai ridicate decât mediile climatologice specifice datei. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări noaptea în masivele sudice. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificări locale pe creste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vremea » Vremea 17 octombrie. Prognoza meteo anunţă că urmează scăderea temperaturilor