Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 18 iulie 2022. Atmosferă frumoasă în toată țara, temperaturile nu vor depăși 31 de grade Celsius

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 18 iulie 2022.

de Redactia Observator

la 17.07.2022, 15:43

Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice diurne, ușor mai scăzute față de ziua precedentă în regiunile sudice, se vor situa în jurul celor normale, cu maxime între 23 și 31 de grade. Cerul va fi variabil în nordul, centrul, estul și sud-estul țării și mai mult senin în rest. La munte, temporar mai ales după-amiaza și seara cerul va prezenta înnorări, iar cu totul izolat îndeosebi în nordul Carpaților Orientali vor fi posibile ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări (rafale de până la 40...45 km/h) în Moldova, Bărăgan și în Dobrogea, precum și în zona de munte. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 19 grade pe litoral, caracterizând o vreme relativ răcoroasă în special în nord, în centru și la munte.

Prognoza meteo București

Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice vor fi ușor mai scăzute față de intervalul anterior. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 30 de grade, iar cea minimă va fi de 15...16 grade, mai coborâtă în zona periurbană până spre 12 grade.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi răcoroasă, mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales după-amiaza și seara, iar cu totul izolat, îndeosebi în nordul Carpaților Orientali, vor fi posibile ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste.

Vremea pe litoral

Vremea va fi în general frumoasă, normală termic. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 28 de grade, iar cele minime între 17 și 19 grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 23 și 25 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Vremea » Vremea 18 iulie 2022. Atmosferă frumoasă în toată țara, temperaturile nu vor depăși 31 de grade Celsius