Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 17 iulie 2022. Va fi superb pe litoral, însă în nordul și centrul țării temperaturile scad

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de duminică, 17 iulie 2022.

de Redactia Observator

la 16.07.2022, 15:51

În sudul țării vremea se va menține călduroasă, dar în restul teritoriului - cu precădere în nord și în centru - se va resimți o răcorire. Cerul va fi variabil, cu înnorări și pe alocuri averse însoțite de descărcări electrice în zonele montane și posibil în sud-est. Local și temporar, mai ales pe parcursul zilei, vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari în nordul Moldovei și în sud-vestul Olteniei, unde vor fi rafale de 55...60 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 24 și 34 de grade, iar cele minime vor avea valori de la 3 grade în depresiunile din estul Transilvaniei, până la 20 de grade pe litoral.

Prognoza meteo București

Vremea va fi călduroasă, cu o temperatură maximă ce se va situa în jurul valorii de 33 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare în general de 45...50 km/h. Minima nopții va fi de 16...17 grade, mai scăzută în zona periurbană spre 13 grade.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi răcoroasă, mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe alocuri vor fi averse și descărcări electrice, cu precădere în Carpații Orientali. Vântul va avea unele intensificări, mai ales pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură. Valorile termice vor fi în scădere față de ziua precedentă.

Vremea pe litoral

Vremea va fi caldă, iar disconfortul termic ridicat în orele amiezii. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, în special noaptea. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 30 de grade, iar cele minime între 17 și 20 de grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 23 și 26 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Vremea » Vremea 17 iulie 2022. Va fi superb pe litoral, însă în nordul și centrul țării temperaturile scad