Antena Meniu Search
x

Vremea pe 20 septembrie 2018. S-au anunţat temperaturi de peste 30 de grade Celsius

Vremea pe 20 septembrie se va menţine frumoasă şi caldă pentru această dată, chiar deosebit de caldă în regiunile vestice, nordice şi centrale.

Vremea pe 20 septembrie 2018 se va menţine frumoasă şi caldă pentru această dată, chiar deosebit de caldă în regiunile vestice, nordice şi centrale.

Cerul va fi variabil în jumătatea de est a ţării şi mai mult senin în rest, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu uşoare intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 31 de grade.

NOAPTEA DE MIERCURI spre JOI: Cerul va fi senin, vântul va fi moderat în sud-vest şi la munte şi va sufla slab în celelalte zonelor. Valorile de temperatură se vor situa peste cele climatologic specifice în a doua jumătate a lunii septembrie în vestul ţării, la deal şi la munte, în timp ce în restul teritoriului se vor situa în jurul normelor, aceasta însemnând o vreme răcoroasă; astfel minimele se vor încadra între 2...3 grade în depresiunile intramontane şi 17...18 grade în Dealurile de Vest. Spre dimineaţă se va forma ceaţă pe arii restrânse în depresiuni, pe văile râurilor şi posibil pe litoral.

Vremea 20 septembrie 2018 în ţară

Pe acelaşi subiect

Joi, vremea se va menţine predominant frumoasă. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări în cursul nopţii în sud-vest, iar vântul va sufla slab şi moderat. Dimineaţa va fi răcoroasă în majoritatea zonelor, însă la amiază temperatura aerului va creşte până la valori ce se vor situa în cotinuare peste cele normale ale perioadei, cu maxime între 23 şi 31 de grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 9 şi 19 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, spre 4 grade. În orele dimineţii şi din nou noaptea se va forma ceaţă în depresiuni, pe văi şi pe litoral.

Presiunea atmosferica va scădea foarte puţin, însă regimul baric va fi aproape normal.

Harta ANM cu temperaturile pentru ziua de joi, 20 septembrie 2018

ÎN BUCUREŞTI, vremea se va menţine frumoasă, cu cer variabil la senin şi vânt slab. Prognoza meteo arată că dimineaţa şi noaptea vor fi răcoroase, însă la amiază se vor atinge din nou temperaturi peste cele obişnuite ale perioadei, cu o maximă de 27...28 de grade. Minima termică de vineri dimineaţa va fi de 11...13 grade. Presiunea atmosferica va scădea uşor, la o valoare aproape normală.

Vremea 20 septembrie 2018 la mare şi la munte

La, munte, vremea se va menţine frumoasă. ANM estimează că cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Dimineaţa va fi răcoroasă, însă la amiază temperatura aerului va creşte până la valori ce se vor situa în cotinuare peste cele normale ale perioadei. În orele dimineţii şi din nou noaptea se va forma ceaţă în depresiuni şi pe văi.

La mare, vremea va fi predominant frumoasă şi caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 25 de grade, iar cele minime între 16 şi 19 grade. Dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţă. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 20 şi 23 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Vremea » Vremea pe 20 septembrie 2018. S-au anunţat temperaturi de peste 30 de grade Celsius