Antena Meniu Search
x

Vremea 25 octombrie. Prognoza meteo anunţă temperaturi scăzute şi ninsoare la munte

Vremea pe 25 octombrie este rece, mai ales din cauza vântului care bate puternic. Prognoza meteo anunţă şi ploi în zonele de deal, iar la munte va ninge la mare altitudine. În Bucureşti se înregistrează 14 grade în timpul zilei.

Vremea pe 25 octombrie este rece, mai ales din cauza vântului care bate puternic. Prognoza meteo anunţă şi ploi în zonele de deal, iar la munte va ninge la mare altitudine. În Bucureşti se înregistrează 14 grade în timpul zilei.

NOAPTEA DE MIERCURI SPRE JOI: Vântul va prezenta intensificări local în estul ţării, iar în primele ore şi în sud-vest şi sud, cu rafale în general de 55...70 km/h, cele mai mari fiind în Moldova. La munte, în special la altitudinile mari ale Carpaţilor Meridionali, vântul va sufla tare, cu rafale de peste 90...100 km/h. Cerul va avea înnorări şi temporar va ploua, local în regiunile centrale şi estice şi izolat în rest. La munte se vor semnala precipitaţii predominant sub formă de ninsoare, care în special pe creste va fi puternic viscolită. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -4 şi 6 grade, cele mai scăzute valori fiind în depresiuni.

Vremea 25 octombrie în ţară

Joi, vremea va fi mai rece decât în mod normal pentru această dată îndeosebi în regiunile intracarpatice. Cerul va avea înnorări, mai accentuate în jumătatea de nord a ţării şi în zonele deluroase, unde local şi temporar va ploua. La munte vor predomina ninsorile slabe cantitativ. Vântul va prezenta intensificări temporare în toate regiunile, cu rafale în general de 50...60 km/h, cele mai mari fiind în Moldova, iar în zona montană înaltă va continua să sufle tare, local depăşind 80...90 km/h şi viscolind ninsoarea.

Pe acelaşi subiect

Meteorologii au emis, de altfel, o nouă avertizare de vânt puternic, valabilă până joi seara. Prognoza meteo anunţă că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 şi 15 grade, iar cele minime între 1 şi 8 grade. Presiunea atmosferica va creşte dinspre sud-vest, la valori apropiate de cea normală.

Harta meteorologilor de la ANM cu vremea pe 25 octombrie

Prognoza meteo în Bucureşti pe 25 octombrie

Potrivit ANM, în Capitală, vremea va fi rece pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, iar vântul pe parcursul zilei va mai prezenta intensificări temporare, cu viteze în general de 40...45 km/h. Temperatura maximă va fi în jur de 14 grade, iar cea minimă va fi de 4...6 grade. Presiunea atmosferica va creşte, de la o valoare semnificativ mai mică decât cea normală.

Cum va fi miercuri la munte

Vremea va continua să se răcească. Cerul va fi mai mult noros, iar local şi temporar se vor semnala precipitaţii predominant sub formă de ninsoare, dar slabe cantitativ. Vântul va prezenta intensificări temporare, cu rafale în general de 70...80 km/h, iar la altitudini mari peste 80...90 km/h, viscolind ninsoarea şi spulberând zăpada.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Vremea » Vremea 25 octombrie. Prognoza meteo anunţă temperaturi scăzute şi ninsoare la munte