Antena Meniu Search
x

Vremea 26 decembrie. Ninge în continuare, polei, frig, viscol la munte

Vremea pe 26 decembrie va fi rece, cu temperaturi în scădere. Ninsoarea va continua să cadă în zonele de deal şi munte, însă de această dată se anunţă şi polei, având în vedere răcirea tot mai accentuată a vremii.

Vremea pe 26 decembrie va fi rece, cu temperaturi în scădere. Ninsoarea va continua să cadă în zonele de deal şi munte, însă de această dată se anunţă şi polei, având în vedere răcirea tot mai accentuată a vremii.

Temperaturile maxim se vor situa între -3 şi 6 grade, iar cele minime între -4 şi 2 grade.

Vremea la noapte

Cerul va fi variabil în sudul şi sud-estul ţării, dar va avea înnorări persistente în rest, unde pe arii restrânse, temporar, va ninge slab în special în zonele montane. 

Pe acelaşi subiect

Vântul va continua să prezinte intensificări la munte, cu viteze mai mari în zona înaltă, cu precădere a Carpaţilor Meridionali, unde rafalele vor depăşi 80 km/h spulberând zăpada, iar la cote mai reduse şi în Moldova, sudul Banatului, vestul Olteniei şi pe litoral, în timp ce în celelalte regiuni va sufla slab şi moderat.

Temperatura aerului, în scădere faţă de intervalul anterior, va avea valori minime, în general, între -8 şi -2 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţă, precizează ANM.

Vremea 26 decembrie în ţară

Miercuri, vremea va fi în general închisă în jumătatea de nord a ţării, unde local se vor semnala precipitaţii slabe.

ANM anunţă că vom avea zăpadă de Crăciun

Acestea vor fi sub formă de ninsoare în zonele deluroase şi montane, predominant ninsori în Maramureş şi în Transilvania şi mixte în Moldova, favorizând izolat depunerile de polei, îndeosebi în a doua parte a intervalului.

În celelalte regiuni cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare în cele sud-estice, unde probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi mai ridicată în cursul nopţii. 

Prognoza meteo anunţă că vântul va prezenta intensificări la munte, mai ales la altitudini mari, unde va viscoli ninsoarea şi va spulbera zăpada, dar la cote mai reduse şi în zonele joase de relief, îndeosebi din sud-vest, centru şi nord-est.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 şi 6 grade, iar cele minime, mai ridicate decât în noaptea precedentă, se vor situa între -4 şi 2 grade. Izolat, îndeosebi dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţă.

Prognoza meteo în Bucureşti 26 decembrie

ANM anunţă că Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperatura maximă va fi de 3...4 grade, iar cea minimă de -2...0 grade. Presiunea atmosferica va creste.

Cum va fi miercuri la munte

Vremea va fi în general închisă şi temporar va ninge. Vântul va avea intensificări mai ales la altitudini mari, unde va viscoli ninsoarea şi va spulbera zăpada.

Valorile termice vor fi în uşoară creştere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vremea » Vremea 26 decembrie. Ninge în continuare, polei, frig, viscol la munte