Antena Meniu Search
x

Vremea pe 29 august. Meteorologii anunţă căldură peste valorile perioadei

Vremea pe 29 august este foarte caldă la nivelul ţării, cu temperaturi peste valorile normale şi disconfort termic ridicat. Prognoza meteo anunţă restrângerea ploilor faţă de zilele trecute. În Bucureşti vor fi 32 de grade Celsius.

Vremea pe 29 august este foarte caldă la nivelul ţării, cu temperaturi peste valorile normale şi disconfort termic ridicat. Prognoza meteo anunţă restrângerea ploilor faţă de zilele trecute. În Bucureşti vor fi 32 de grade Celsius.

NOAPTEA DE MARŢI SPRE MIERCURI: După miezul nopţii în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali, în nordul şi centrul Moldovei şi pe arii restrânse din Transilvania, Oltenia şi Muntenia, încă vor mai fi condiţii de ploaie. Temperaturile vor fi de la 11 grade în nord-vest la 22 de grade pe litoral.

Vremea 29 august în ţară

Miercuri, vremea va fi mai caldă faţă de valorile medii de final de august, iar în sud şi sud-est va fi caniculă, cu indicele temperatură-umezeală peste pragul de 80 de unităţi, manifestându-se astfel un disconfort termic ridicat. 

Pe acelaşi subiect

Vor mai fi semnalate ploi astăzi doar local şi izolat, în Carpaţii Meridionali şi Orientali, în Dealurile Subcarpatice şi pe suprafeţe restrânse din Oltenia, Muntenia şi Transilvania. Vântul va sufla slab, până la moderat în timpul zilei.

Temperaturile maxime vor fi între 24 - 33 de grade, cele minime vor urca de la 10 la 20 de grade Celsius. Condiţii de ceaţă vor fi semnalate în văi şi depresiuni. Faţă de zilele trecute, presiunea atmosferică este în creştere.

Harta realizată de ANM cu vremea pe 29 august

ÎN BUCUREŞTI: Vremea va fi călduroasă, disconfortul termic având valori relativ ridicate, iar indicele temperatură-umezeală situându-se în jurul pragului critic de 80 de unităţi. Spre seară există însă şi condiţii de ploi slabe şi de scurtă durată, transmite ANM. Vântul va sufla slab, până la moderat, iar temperaturile zile în Capitală vor fi de 31 - 32 grade. Cele minime vor fi de 18 - 19 grade. Presiunea atmosferică va creşte uşor.

LA MARE: Vremea va fi frumoasă şi caldă, foarte potrivită pentru plajă. Cerul va fi mai mult senin pe litoral, iar vântul va sufla în general moderat. Prognoza meteo anunţă temperaturi maxime de 29 - 31 de grade, iar noaptea de 20 - 22 de grade. Apa mării va avea valori de 25 - 26 de grade, excelente pentru turiştii care vor face baie.

LA MUNTE: Pe 28 august, în zonele montane vremea dă semne de schimbare. Ploile sunt mai restrânse şi vor cădea în special în Carpaţii Meridionali şi Orientali. Precipitaţiile pot fi însoţite şi de descărcări electrice, iar vântul va avea unele intensificări, dar de scurtă durată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Vremea » Vremea pe 29 august. Meteorologii anunţă căldură peste valorile perioadei