Antena Meniu Search
x

Vreme frumoasă pe 3 octombrie. Prognoza meteo anunţă temperaturi în creştere

Vremea pe 3 octombrie va fi frumoasă, iar temperaturile se vor situa în jurul celor normale la început de octombrie. Temperatura maximă va fi de 23 de grade.

Vremea pe 3 octombrie va fi frumoasă, iar temperaturile se vor situa în jurul celor normale la început de octombrie. Temperatura maximă va fi de 23 de grade.

Presiunea atmosferica va creşte, ajungând la valori apropiate de cea normală.

NOAPTEA DE MARŢI SPRE MIERCURI: Cerul va fi parţial noros în nord şi în centru unde pe spaţii mici va mai ploua slab. În Carpaţii Orientali şi Meridionali, la peste 1800 m altitudine, vor fi precipitaţii mixte. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu intervale de înseninare, dar spre dimineaţă local va fi ceaţă, în special în zonele joase din vest şi din sud-est. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană, cu precădere în Carpaţii Orientali, unde rafalele vor depăşi 80...90 km/h, iar local, la cote mai reduse, şi în Transilvania, Moldova şi sudul Olteniei. Temperaturile minime se vor încadra între 3 şi 13 grade, uşor mai ridicate pe litoral.

Vremea 3 octombrie în ţară

Pe acelaşi subiect

Miercuri, în sudul şi în sud-estul ţării, va predomina o vreme frumoasă, iar temperaturile se vor situa în jurul celor normale la început de octombrie; cerul va fi variabil la senin, iar în primele ore ale zilei pe spaţii restrânse va mai fi ceaţă. În celelalte regiuni vremea va fi răcoroasă, cerul va avea înnorări temporare, mai accentuate în nord-nord-vest, unde va ploua local, iar probabilitatea de ceaţă va fi mai mare spre sfârşitul intervalului.

Prognoza meteo precizează că în nordul Carpaţilor Orientali şi pe crestele Meridionalilor vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, unde pe creste rafalele vor depăşi 80...90 km/h, dar trecător şi la cote mai reduse şi în celelalte regiuni, cu precădere în jumătatea de nord. Temperaturile maxime se vor încadra între 12...13 grade în Maramureş şi 22...23 de grade în Muntenia şi sudul Olteniei; minimele termice vor fi cuprinse între 1...2 grade în zonele depresionare din nord-vest şi din centru şi 12...13 grade pe litoral.

Prognoza meteo pentru Bucureşti

Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile de temperatură se vor situa în jurul celor normale la această dată. Cerul va fi variabil şi vântul va sufla în general moderat ziua, apoi slab. Conform ANM, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade; minima termică va fi de 7...9 grade, mai scăzută în zona preorăşenească. Presiunea atmosferica va creşte uşor, la o valoare foarte apropiată de cea normală.

Cum va fi miercuri la munte

Pe 3 octombrie, cerul va avea înnorări temporare. Va ploua local în masivele nordice şi izolat în rest. În nordul Carpaţilor Orientali şi pe crestele Meridionalilor vor fi şi precipitaţii mixte. Vântul va avea intensificări, iar pe creste rafalele vor depăşi 80...90 km/h. Temperatura aerului va scădea faţă de ziua precedentă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Vreme frumoasă pe 3 octombrie. Prognoza meteo anunţă temperaturi în creştere