Antena Meniu Search
x

Vremea 30 decembrie. Prognoza meteo pentru finalul lui 2018

Vremea pe 30 decembrie este mai caldă decât normalul acestei perioade. Prognoza meteo estimează că temperaturile vor urca până la 8 grade în unele zone. Vor fi însă și precipitații în jumătatea nord-vestică și la munte. În București vor fi maximum 6 grade.

Vremea pe 30 decembrie este mai caldă decât normalul acestei perioade. Prognoza meteo estimează că temperaturile vor urca până la 8 grade în unele zone. Vor fi însă și precipitații în jumătatea nord-vestică și la munte. În București vor fi maximum 6 grade.

Noaptea de sâmbătă spre duminică: Vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit, cu temperaturi minime ce vor fi cuprinse între -4 şi 2 grade. Cerul va fi variabil în Oltenia şi vestul Munteniei şi mai mult noros în restul teritoriului. Temporar se vor semnala precipitaţii slabe cantitativ, predominant ninsori la munte, precum şi în nordul, centrul şi local în estul ţării, iar în celelalte regiuni, pe arii restrânse, vor fi mai ales ploi.

Vremea 30 decembrie în țară

Duminică, vremea va fi în general închisă, dar se va menţine uşor mai caldă decât în mod normal la această dată. În regiunile intracarpatice vor fi precipitaţii, în general slabe cantitativ, mai ales sub formă de ploaie şi lapoviţă ziua şi ninsoare noaptea. În restul teritoriului precipitaţiile, predominant ploi, se vor semnala pe arii restrânse. Izolat, îndeosebi la munte, vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab până la moderat.

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo estiumează că temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 8 grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -6 şi 2 grade. Dimineaţa mai ales în sud, iar noaptea şi în est, izolat va fi ceaţă. Presiunea atmosferica nu se va schimba în mod notabil, având valori puţin mai mari decât cea normală.

Harta ANM cu vremea pe 30 decembrie

Cum va fi pe 31 decembrie

Conform ANM, în ultima zi din an, vremea va fi în general închisă în vestul, centrul şi nordul ţării unde, mai ales în cursul zilei, local vor fi precipitaţii slabe, predominanat ninsori la munte, în Maramureş şi Transilvania şi mixte în Crişana şi Banat. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, iar precipitaţiile, predominant ploi şi lapoviţă, se vor semnala pe arii restrânse. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 grade în depresiuni şi 6 grade în sud-est, iar cele minime vor fi cuprinse între -10...-9 grade în estul Transilvaniei şi 1 grad pe litoral.

Prognoza meteo pentru 1 ianuarie

În prima zi din 2019, vremea va fi în general închisă în vestul, centrul şi nordul ţării unde, mai ales în cursul zilei, local vor fi precipitaţii slabe, predominant ninsori la munte, în Maramureş şi Transilvania şi mixte în Crişana şi Banat. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, iar precipitaţiile, predominant ploi şi lapoviţă, se vor semnala pe arii restrânse. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 grade în depresiuni şi 6 grade în sud-est, iar cele minime vor fi cuprinse între -10...-9 grade în estul Transilvaniei şi 1 grad pe litoral.

Prognoza meteo în București pe 30 decembrie

În Capitală, duminică, vremea va fi predominant închisă, dar se va menţine uşor mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 5...6 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -2 grade. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă. Presiunea atmosferica va fi aproape staţionară, la o valoare mai mare decât cea normală.

Cum va fi duminică la munte

Duminică, în zonele montane, vremea va fi în general închisă şi temporar se vor semnala precipitaţii. Ziua vor fi mixte, cu caracter local, iar noaptea, mai ales ninsori în masivele vestice şi doar izolat, mixte, în rest. Pe suprafeţe mici vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura aerului va scădea uşor faţă de ziua precedentă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » Vremea 30 decembrie. Prognoza meteo pentru finalul lui 2018