Antena Meniu Search
x

Vremea 4 ianuarie. Urmează trei zile de ger, ca de Bobotează

Vremea pe 4 ianuarie este rece în toată țara, cu temperaturi care ajung noaptea la minus 13 grade în estul Transilvaniei. Prognoza meteo anunță ger încă 3 zile, inclusiv de Bobotează. În București, vineri, va fi maximum 1 grad ziua.

Vremea pe 4 ianuarie este rece în toată țara, cu temperaturi care ajung noaptea la minus 13 grade în estul Transilvaniei. Prognoza meteo anunță ger încă 3 zile, inclusiv de Bobotează. În București, vineri, va fi maximum 1 grad ziua.

Noaptea de joi spre vineri: Vremea va deveni uşor mai rece decât în mod normal în regiunile vestice, nord-vestice, centrale, precum şi în cea mai mare parte a zonei deluroase, iar local în Transilvania, Maramureş şi izolat în zona subcarpatică va fi ger. Temperaturile minime se vor situa în general între -12 şi -2 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va avea înnorări şi trecător se vor semnala ninsori slabe, pe arii restrânse, cu precădere în regiunile sudice şi la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, în special la altitudini mari, precum şi în sud-estul teritoriului, cu precădere pe litoral.

Vremea 4 decembrie în țară

Vineri, vremea se va răci în toată ţara, astfel că valorile termice se vor situa sub cele normale pentru această dată şi mai ales noaptea va fi ger în Maramureş, Transilvania, zona deluroasă şi pe suprafeţe mici în celelalte regiuni. Prognoza meteo estimează că temperaturile maxime vor fi cuprinse între -7 şi 2 grade, iar cele minime între -16 grade în estul Transilvaniei şi -3 grade în nordul litoralului.

Pe acelaşi subiect

Cerul va avea înnorări temporare şi doar pe suprafeţe mici va ninge slab în vestul, nordul, centrul teritoriului, precum şi în zona montană. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile estice, sud-estice (mai ales pe litoral) şi la munte (cu precădere în zona înaltă a Carpaţilor Meridionali şi de Curbură). Presiunea atmosferica va creşte în prima parte a intervalului.

Harta meteorologilor cu vremea pe 4 ianuarie

Sâmbătă va ninge în jumătate de țară

Vremea se va menţine mai rece sâmbătă decât în mod obişnuit la această dată, chiar geroasă dimineaţa pe arii relativ extinse în nord, în centru, local în zona deluroasă şi izolat în rest, iar noaptea pe suprafeţe mici în depresiuni şi în zona de deal a Olteniei şi a Munteniei.

Temperaturile maxime se vor încadra între -8 şi 2 grade, cu cele mai mici temperaturi în estul Transilvaniei, iar cele minime între -10 şi -1 grad. Cerul se va înnora treptat, la început în regiunile vestice şi nord-vestice, apoi şi în restul teritoriului. Temporar va ninge, mai ales seara şi noaptea, la munte, în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, Moldova şi izolat în celelalte regiuni.

Harta ANM cu vremea din 5 ianuarie în țară

Ger de în ziua de Bobotează

Duminică, vremea va fi în continuare rece, geroasă dimineaţa izolat în depresiunile din estul Transilvaniei şi în dealurile sudice, iar noaptea pe spaţii mici mai ales în nord-vestul şi centrul ţării. Cerul va fi mai mult noros şi temporar va ninge, ziua în cea mai mare parte a ţării, iar noaptea cu caracter local.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, în special pe creste unde va viscoli ninsoarea, iar la cote mai reduse şi în regiunile vestice, sud-vestice, estice şi sud-estice. Potrivit ANM, temperaturile maxime se vor încadra între -6 şi 4 grade, iar cele minime, în general, între -12 şi -2 grade.

Prognoza meteo în București pe 4 decembrie

Vremea se va răci. Cerul va fi mai mult noros ziua, apoi se va degaja treptat. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi de -7...-6 grade, mai coborâtă în zona preorăşenească, spre -9...-8 grade. Presiunea atmosferica va creşte în prima parte a intervalului.

Cum va fi vineri la munte

Vremea va fi geroasă în zona înaltă, iar noaptea şi dimineaţa în toate masivele. Cerul va avea înnorări temporare şi pe suprafeţe mici va ninge slab. Vântul va avea unele intensificări, cu precădere în zona înaltă a Carpaţilor Meridionali şi de Curbură.

Sursa: Administrația Națională de Meteorologie

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Vremea » Vremea 4 ianuarie. Urmează trei zile de ger, ca de Bobotează