Antena Meniu Search
x

Vremea 6 noiembrie. Prognoza meteo anunţă răcire în mare parte a ţării

Vremea pe 6 noiembrie marchează o răcire în multe regiuni ale ţării. Prognoza meteo transmite că va mai fi cald în centrul ţării, însă în alte zone temperaturile ajung la media perioadei. În Bucureşti vor fi 15 grade.

Vremea pe 6 noiembrie marchează o răcire în multe regiuni ale ţării. Prognoza meteo transmite că va mai fi cald în centrul ţării, însă în alte zone temperaturile ajung la media perioadei. În Bucureşti vor fi 15 grade.

NOAPTEA DE LUNI SPRE MARŢI: Cerul va fi variabil, cu nebulozitate joasă de tip stratiform sau ceaţă, îndeosebi în regiunile extracarpatice, unde trecător şi pe spaţii mici vor fi asociate cu burniţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, pe litoral şi la munte, în special pe creste. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 2 şi 13 grade, uşor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

Vremea 6 noiembrie în ţară

Marţi, în regiunile intracarpatice precum şi în zonele de deal şi de munte, vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit, iar ca aspect predominant frumoasă, cu cerul mai mult senin. În restul teritoriului, pe fondul prezenţei în cea mai mare parte a timpului a norilor joşi asociaţi trecător şi pe arii restrânse cu ploi slabe sau burniţă, valorile termice diurne se vor situa în jurul celor normale acestei date. 

Pe acelaşi subiect

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, cu precădere a Munţilor Banatului, precum şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 13 şi 23 de grade, iar cele minime se vor situa între 1 şi 11 grade, arată prognoza meteo. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief local va fi ceaţă. Presiunea atmosferica nu va avea variaţii semnificative.

Harta transmisă de ANM cu vremea pe 6 noiembrie

Prognoza meteo în Bucureşti pe 6 noiembrie

Pentru zona Capitalei, ANM prognozează, de asemenea, că vremea începe să se răcească uşor. În cea mai mare parte a intervalului vor fi nori joşi, posibil asociaţi trecător cu burniţă, condiţii în care valorile de temperatură, în special cele diurne se vor situa în jurul celor climatologic specifice datei. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 7...8 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variaţii semnificative.

Cum va fi marţi la munte

Vremea va fi predominant frumoasă şi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va fi variabil spre senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona Munţilor Banatului. Temperatura aerului va marca o scădere uşoară faţă de ziua anterioară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Vremea » Vremea 6 noiembrie. Prognoza meteo anunţă răcire în mare parte a ţării