Antena Meniu Search
x

Vremea pe 8 iunie. Meteorologii anunţă căldură mare, dar ploile continuă

Vremea pe 8 iunie va fi foarte călduroasă, dar vor cădea în continuare ploi în multe regiuni ale ţării. Prognoza meteo anunţă vijelii la deal şi munte, dar şi temperaturi care vor urca la 33 de grade în sud şi vest.

Vremea pe 8 iunie va fi foarte călduroasă, dar vor cădea în continuare ploi în multe regiuni ale ţării. Prognoza meteo anunţă vijelii la deal şi munte, dar şi temperaturi care vor urca la 33 de grade în sud şi vest.

NOAPTEA DE JOI SPRE VINERI: cerul va avea înnorări temporar accentuate şi se vor semnala averse, posibil şi cu caracter torenţial, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului în nord-vestul ţării, la munte şi pe arii restrânse în celelalte regiuni. Prognoza meteo indică temperaturi minime cuprinse între 10 şi 20 de grade, cu cele mai ridicate valori în Dealurile de Vest.

Vremea 8 iunie în ţară

Vineri, vremea va fi caldă, local călduroasă, mai ales în regiunile vestice şi sudice, dar şi în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului posibil şi cu aspect de vijelie în zonele de deal şi de munte, în vestul, nordul, centrul ţării şi pe arii restrânse în restul teritoriului. Ploile vor avea şi caracter torenţial, izolat se vor acumula cantităţi de apă mai însemnate şi va cădea grindină. Temperaturile maxime vor avea valori de la 21...22 de grade pe litoral, până la 32...33 de grade în Banat şi în Lunca Dunării. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 11 şi 21 de grade, cu cele mai ridicate valori în Dealurile de Vest. Presiunea atmosferica va scădea dinspre vest, la regim baric subnormal.

Pe acelaşi subiect

ÎN BUCUREŞTI: Vremea va fi călduroasă. Potrivit ANM, în Capitală, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 30...31 de grade, iar cea minimă de 16...18 grade. Presiunea atmosferica va scădea de la valoarea curentă - deja cu puţin mai mică decât cea normală.

Harta ANM cu vremea pe 8 iunie

HARTĂ: Prognoza meteo pentru vineri în România | Sursa: ANM

LA MARE: Vremea va fi în general frumoasă şi va continua să se încălzească uşor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare mai ales în prima parte a zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 şi 25 de grade, iar cele minime între 17 şi 19 grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 21 şi 23 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » Vremea pe 8 iunie. Meteorologii anunţă căldură mare, dar ploile continuă