Antena Meniu Search
x

Vremea 8 octombrie - 5 noiembrie 2018. Meteorologii au anunţat prognoza pentru următoarele patru săptămâni

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 8 octombrie - 5 noiembrie 2018.

Vremea 8 octombrie - 5 noiembrie 2018. Meteorologii au anunţat prognoza pentru următoarele patru săptămâni
Vremea 8 octombrie - 5 noiembrie 2018. Meteorologii au anunţat prognoza pentru următoarele patru săptămâni - Pixabay

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 8 octombrie - 5 noiembrie 2018.

Estimările meteorologice pentru patru săptămâni sunt realizate de către ECMWF - Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată. Este estimată media săptămânală a abaterilor temperaturii aerului și a cantităților de precipitații față de media perioadei 1993 - 2016.

Prognoza meteo 8 - 15 octombrie 2018

Temperatura aerului va avea în general valori apropiate de normele climatologice ale perioadei, cu posibilitatea ca în jumătatea de vest să se situeze peste acestea.

Pe acelaşi subiect

În prima săptămână de prognoză, vremea va fi frumoasă, iar precipitațiile în general deficitare în toate regiunile.

Vremea 15 - 22 octombrie 2018

Temperatura aerului va avea valori apropiate de normele climatologice ale săptămânii în cea mai mare parte a țării, cu posibilitatea de a fi mai ridicate în jumătatea vestică a teritoriului.

Regimul pluviometric se va situa în general în jurul normelor climatologice, exceptând regiunile vestice, nordice și centrale unde există posibilitatea ca acesta să fie ușor deficitar.

Prognoza meteo 22 - 29 octombrie 2018

Temperatura aerului va avea valori în general apropiate de normele climatologice ale săptămânii în cea mai mare parte a țării.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de normele climatologice ale perioadei, existând posibilitatea ca în sud-vestul țării regimul pluviometric să fie ușor excedentar.

Vremea 29 octombrie - 5 noiembrie 2018

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul normelor climatologice specifice acestui interval, în cea mai mare parte a țării, potrivit ANM.

Regimul pluviometric se va situa în jurul valorilor normale ale perioadei, pe întreg teritoriul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Vremea » Vremea 8 octombrie - 5 noiembrie 2018. Meteorologii au anunţat prognoza pentru următoarele patru săptămâni