Antena Meniu Search
x

Video Şeful Jandarmeriei Maramureş va fi cercetat în libertate, după ce o subalternă l-a acuzat de hărţuire sexuală

Procurorul militar de la Parchetul Militar Cluj a decis, după ore lungi de audieri, să îl cerceteze în libertate pe inspectorul şef al Jandarmeriei Maramureş, acuzat de o subalternă de hărţuire sexuală. Luni s-au făcut percheziţii de amploare la Jandarmeria Maramureș, într-o anchetă în care inspectorul-şef este acuzat pentru abuz de autoritate, hărţuire sexuală şi tentativă de agresiune sexuală. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 22.11.2022, 13:38

Vezi și

Procurorul militar a decis, după ore lungi de audieri, să îl cerceteze în libertate pe inspectorul-şef al Inspectoratului de Jandarmerie al judeţului Maramureş, astfel că nu a luat nicio măsură preventivă împotriva sa.

Ancheta a început în luna octombrie

Ancheta a început în luna octombrie, în momentul în care o angajată l-a acuzat pe inspectorul-şef de hărţuire sexuală, explicând faptul că acesta a încercat să o sărute fără voia sa. În luna septembrie a acestui an, cinci angajaţi şi-au dat demisia de la inspectoratul de jandarmi, acuzând faptul că inspectorul-şef nu are o conduită şi un comportament adecvat la locul de muncă.

La acea vreme, Petru Marcel Florişteanu, inspectorul-şef al inspectoratului de jandarmi al judeţului Maramureş a negat toate acuzaţiile care i-au fost aduse. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » Şeful Jandarmeriei Maramureş va fi cercetat în libertate, după ce o subalternă l-a acuzat de hărţuire sexuală